Budete zírat! Pokojíček prvorozeného syna Boučka bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Budete zírat! Pokojíček prvorozeného syna Boučka bere dech

Dětský pokojíček syna Libora a Gábiny Boučkových
Dětský pokojíček syna Libora a Gábiny Boučkových (instagram.com)

Populární moderátor se dočkal prvního potomka až ve čtyřiceti, z toho důvodu se mu teď bude snažit dopřát všechno, co může. Proto i království malého princátka Alberta stojí za to! Katalogový kýč ale rozhodně nečekejte. Tohle je něco extra!

Boučkovi se totiž drželi výhradně svého vkusu a citu, jak píše web Blesk.cz. Synek se z toho důvodu dočkal nádherného pokoje, kterému zajišťuje spoustu světla okno přes celou stěnu. Zařízení je v bílé a šedé barvě. Praktická postýlka nebo pohodlné křeslo poskytují komfort pro maminku. Plyšové hračky a obrázky jsou poskládané na poličkách a další potřebné věci v proutěné truhle nebo košíčkách.

Libor Bouček si missku vzal za manželku! Jakou radu má pro ty nezadané?

Video se připravuje ...

„Je to pět týdnů, co jsem se stal otcem. Nová role, na kterou se člověk těšil, snažil se připravit, ale teprve v průběhu pochopí, že se to dá jen prožít a ovládání se snad dostaví za pochodu. Je to nový druh lásky a odpovědnost. Druh, který je ovšem tak nesmírně přirozený,“ pronesl dojemně o svém synovi Libor Bouček.

Liborovi Boučkovi záhadně otěhotněly kolegyně v týmu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.