Průšvihářka Gottová se kaje! Nebyla jsem dobrou dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Průšvihářka Gottová se kaje! Nebyla jsem dobrou dcerou

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

Dominika Gottová (47) si v rámci prvního výročí smrti svého otce (†80)  sype popel na hlavu. Prý už nebude dělat trable ....

„Vážení přátelé, je to už rok, co jste bez nejlepšího zpěváka, přítele a já bez tatínka. Moc si vážím, že na tátu tak krásně vzpomínáte. Já mám stále bolest v srdci, protože vím, že jsem v posledních letech jeho života nebyla dobrou dcerou. Uvědomuji si to a snažím se dál pracovat na tom, abych na tom byla lépe. Někdy minulost nebyla lehká, avšak ani přítomnost není. Do budoucna snad bude lépe... Mějte se hezky a přeji vám vše nejlepší," dala o sobě vědět Dominika ve veřejném prohlášení v den prvního výročí tatínkovi smrti.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video se připravuje ...

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
7. 10. 2020 • 23:26

Dominika Gottová určitě neřekla, aby nebyla dobrou dcerou. To nechala určitě psát Ivana Macháčková jako nevkusní pomsta! Dominika Gottová je milá, pracovitá, pravdivá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem a nemá žádný kontakt s Ivanou Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou! Novináři už často psali a píšou články bez předtím mluvit s celebritami, protože novináři strašně lžou, aby s tím mohli vydělat hodně peníze. To je fakt, co znamená, že Dominika Gottova za lži v médiích nic nemůže. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu!

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět a mlčet! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

borka30
1. 10. 2020 • 20:29

Ivana by se jí měla vyhýbat obloukem. Napsala další knihu, proto má asi na ty drahé posezení v luxusních restauracích. Je to špatná 47letá žena. Tu knihu jí křtila Šárka Rezková? Nerozumím již ničemu.

rydlo
1. 10. 2020 • 20:18

Jirousek12, Ivana nejsem, ani její kamarádka, jen je mi divné, proč chce Dominika s Ivanou najednou srovnávat vztahy, když ji v bulváru i v těch svých časopisech jen pomlouvá. A že ty si do Dominiky zamilovaný, že se jí zastáváš a třeba si děláš naděje po tom, když sis přečetl v tom jejím časopise, že dala každému a že si to rozdávala i s prostitutkami, že by ti mohla dát také!

jirousek12
1. 10. 2020 • 19:14

rydlo že ty budeš kamarádka Ivany když máš takové informace nebo že jsi Ivana?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.