Průšvihářka Gottová se kaje! Nebyla jsem dobrou dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Průšvihářka Gottová se kaje! Nebyla jsem dobrou dcerou

Dominika Gottová (47) si v rámci prvního výročí smrti svého otce (†80)  sype popel na hlavu. Prý už nebude dělat trable ....
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
07. 10. 2020 23:26

Dominika Gottová určitě neřekla, aby nebyla dobrou dcerou. To nechala určitě psát Ivana Macháčková jako nevkusní pomsta! Dominika Gottová je milá, pracovitá, pravdivá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem a nemá žádný kontakt s Ivanou Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou! Novináři už často psali a píšou články bez předtím mluvit s celebritami, protože novináři strašně lžou, aby s tím mohli vydělat hodně peníze. To je fakt, co znamená, že Dominika Gottova za lži v médiích nic nemůže. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu!

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět a mlčet! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Ewwa
07. 10. 2020 19:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

borka30
01. 10. 2020 20:29

Ivana by se jí měla vyhýbat obloukem. Napsala další knihu, proto má asi na ty drahé posezení v luxusních restauracích. Je to špatná 47letá žena. Tu knihu jí křtila Šárka Rezková? Nerozumím již ničemu.

rydlo
01. 10. 2020 20:18

Jirousek12, Ivana nejsem, ani její kamarádka, jen je mi divné, proč chce Dominika s Ivanou najednou srovnávat vztahy, když ji v bulváru i v těch svých časopisech jen pomlouvá. A že ty si do Dominiky zamilovaný, že se jí zastáváš a třeba si děláš naděje po tom, když sis přečetl v tom jejím časopise, že dala každému a že si to rozdávala i s prostitutkami, že by ti mohla dát také!

jirousek12
01. 10. 2020 19:14

rydlo že ty budeš kamarádka Ivany když máš takové informace nebo že jsi Ivana?

tryskomys
01. 10. 2020 15:56

At se odstěhuje na kamčatku,za chvíli tu bude hlušková z Pakistanu další padlá veličina,hnus.

rydlo
01. 10. 2020 14:05

Tak Dominika by chtěla dát dohromady znesvářené strany „naší” rodiny? Proč se cpe do rodiny, kde o ní nikdo nestojí, vždyť u rodiny Gotta se odepsala pomluvami Ivany a Lucie a po všech ostudách, které dělá jménu Gott! I v německém tisku si stěžovala, že jí Ivana nedává žádné peníze. A najednou by se chtěla usmiřovat? Vždyť od Dominiky je to jen kalkul, aby se zviditelnila, už nikoho nezajímá, všechno o sobě už vyžvanila a kdyby k nějakým pokusům o smířování někdy došlo, ihned by všechno zneužila v bulváru, aby byly penízky. Pro Ivanu to není žádná rodina a každý asi pochybuje, že by se s Dominikou chtěla druhá strana po tom všem zahazovat. Tak teď bude zase Dominika informovat bulvár podrobnostmi, jak a jestli se jí daří usmiřování s Ivanou a zas budou články.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.