Plíšková má novou kérku: Přímo božské tetování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plíšková má novou kérku: Přímo božské tetování!

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková
Česká tenisová jednička Karolína Plíšková (Instagram)

Maorské symboly ji dotáhly ke slávě i královskému bohatství, ale vysněný grandslamový vavřín Karolíně Plíškové (28) stále nepřinesly. Před startem antukového French Open si proto česká tenisová hvězda pořídila zbrusu novou kérku. Co znamená? Poklonu Bohu!

Se ségrou si ještě coby mladé žáby nechaly udělat tetování po vzoru jejich táty Radka. Výrazné maorské symboly, které má Karolína na levém boku a levé paži, pro ni ale zvláštní význam neměly. „Prostě se mi to tehdy jen líbilo, nic extra v tom nebylo. Už to ke mně patří, nikdy jsem toho nezalitovala,“ prozradila.

Ne každé tetování se povede jako to, které má Karolína. Co dělat, když se chcete staré kérky zbavit? Podívejte se na pořad Mall.tv Tattoo polepšovna: 

Na levé zápěstí přibyly čtyři symboly G>^v vyjadřujcí anglické »God is greater than the highs and the lows«. Význam? Bez ohledu na situaci stojí Bůh pořád při mně. S novou kérkou došla Karolína v Římě do finále, jenže také si zranila tříslo. Jak jí to s boží pomocí půjde v Paříži?

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Plíškovou zpovídal manžel: Že nevařím? Co kecáš! Maminka chtěla mimino, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
27. 9. 2020 • 15:36

Tetování je božské ??? Vždyď to pomalvání natrvalo na tělo je přímo odporné.Potování vypadají špinavě, kdysi symbol kriminálníků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.