Zuna maká pro boháče! Chajda na Maledivách jako firemní bonus? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zuna maká pro boháče! Chajda na Maledivách jako firemní bonus?

Moderátor Pavel Zuna
Moderátor Pavel Zuna (Kundrát, Hykl)

Někdejší televizní zprávař dnes pracuje pro investiční skupinu jednoho z českých miliardářů. A protože tento miliardář stojí za výstavbou luxusního resortu na Maledivách, je na bíledni otázka, zda od něho ex-moderátor nedostal třeba bydlení v Indickém oceánu coby firemní bonus.

„To je naprosto mimo moje možnosti. I kdyby mi třeba Jiří nabídl, že pobyt, jenž je sám o sobě strašně drahý, zaplatí, tak bychom na to neměli. Musíte se na Maledivy nějak dopravit, navíc na samotný atol se pak létá poměrně drahým hydroplánem. Taky tam musíte něco jíst, a pizzu za tři dolary tam opravdu neseženete," kroutí zamítavě hlavou Pavel Zuna (53) v magazínu Téma. 

Video se připravuje ...

„Párkrát jsem tam osobně byl, když to celé vznikalo. Původně si totiž Jiří Šmejc představoval, že se budu podílet i na marketingu tohoto resortu, ale nakonec z toho sešlo. Velaa je nádherná, ale když se podíváte, kolik je ve skutečnosti Čechů, pro něž by to bylo zajímavé a únosné, pak k velkému číslu nedospějete. Je to prostě drahé, a ještě k tomu daleko," dodal Zuna. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.