Simonová (91): Po operaci konečně doma! Jak na tom je?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simonová (91): Po operaci konečně doma! Jak na tom je?!

Yvetta Simonová
Yvetta Simonová (PAV)

Zase směla odemknout dveře svého milovaného bytu s vyhlídkou na Pražský hrad. Před pěti měsíci Yvetta Simonová (91) upadla a musela na operaci kyčle. Následoval pobyt v nemocnici a následné rehabilitace. Teprve nyní se zpěvačka mohla vrátit domů.

Zranila se na jaře a zpět se dostala až na podzim. „Jsem moc ráda, že chodím bez opory. V rehabilitačním zařízení na Slapech mě báječně rozchodili,“ pochlubila se Yvetta, o kterou měli vzhledem k jejímu věku rodina i přátelé značné obavy. „Navíc jsem si tam aspoň trochu užila léto, o které jsem vlastně letos přišla. Naučili mě tam i několik nových cviků, které jsem neznala, takže jsem je přidala do své každodenní ranní sestavy,“ řekla Aha! Simonová.

První kroky

Její první cesta vedla ke kadeřnici. Ze všeho nejvíc se teď těší na koncertní vystoupení. „Bez posluchačů by to nebyl život. Doufám, že se brzy postavím na pódium, vždyť i kvůli tomu se mi fyzioterapeuti tak věnovali,“ zdůraznila zpěvačka.

Yvetta Simonová o Aťce Janouškové

Setkání se Zímou

V nejbližších dnech se chce také sejít s kamarádem Pepíčkem Zímou (88), který ji vzdor vlastním zdravotním potížím s nohou nenechal ve štychu a na Slapech ji navštívil.

Upadla kvůli roušce!

Zpěvačka upadla v dubnu v prádelně domu na Praze 6, kde bydlí. Kvůli roušce pořádně neviděla, zamotala se do mokrého ložního prádla a po pádu si zlomila kůstku u krčku kyčle. Bylo štěstí, že s sebou měla mobil, kterým si přivolala pomoc.

Yvetta Simonová: Chci vyretušovat své fotografie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
23. 9. 2020 • 09:28

Jedinečný hlas,elegance je to Loren v Praze ! Zpívá poctivě a ne jak hi hi Helenka a Gott na playback

aveneta
23. 9. 2020 • 08:40

Paní Yveta byla takový symbol v poválečné době i s Chladilem.
Dnes je dáma v letech a pamatující si jí senioři jejího věku mají k ní kladný vztah. prostě každý máme tzv. životní svíčku...přeji paní Yvetě ať v klidu se jí v rámci možností daří

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.