Yvetta Simonová (86) překvapuje: Pravda o lásce s Chladilem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Yvetta Simonová (86) překvapuje: Pravda o lásce s Chladilem!

Milan Chladil na Simonovou často upíral svůj pohled.
Milan Chladil na Simonovou často upíral svůj pohled. (Foto archiv TV Barrandov, ara)

I když byli jen dobří přátelé a kolegové, kteří spolu nazpívali desítky písní o lásce, považovali je často fanoušci za skutečný pár. Marně zpěvačka vysvětlovala, že je všechno jinak. A svůj díl na tom měl i Milanův neustále upřený pohled na Simonu, který si často lidé vysvětlovali nesprávně.

Yvetta Simonová na svého kamaráda často vzpomíná, ale jiný než přátelský vztah odmítá. "Všichni si mysleli, že jsme pár, ale on měl hezkou rodinu a vždycky jsem to byla já, kdo se rozváděla, protože jsem chtěla mít klid. Často se stávalo, že po mně lidé chtěli podpis a říkali mi paní Chladilová. No, to byl konec," popisuje pro Aha! zpěvačka situaci, v níž se nejednou octla.


Vše bylo dokonce natolik absurdní, že muži, kteří se kolem Simonové točili a nadbíhali jí, na Chladila ukrutně žárlili. "Milan dělal to, že při zpívání na mě zaujatě hleděl. To nebyl ale zamilovaný pohled, jak si všichni mysleli, on mi odezíral ze rtů, protože neuměl texty," vysvětlila pobaveně zpěvačka.



Přečtěte si
rezacek
6. 8. 2016 • 23:50

Volej 284 016 243.

beladona.
16. 5. 2015 • 22:47

PÁNOVÉ POZOR!!! UPOZORNĚNÍ!!! Jelikož stres( někdo mi ukradl identitu!) dokážu vyventilovat pouze jediným způsobem tj. divokým sexem, prosím všechny přítomné pány pokud možno s co největší výbavou a výdrží aby mi zanechali své tel. číslo. Nebráním se naprosto ničemu, všechny mé tělesné otvory jsou vám plně k dispozici, miluji S/M praktiky, skupinový sex, kaviár, piss apod. Meku promiň naše láska zůstává, ale musím ukojit svůj chtíč! Ty můj nejmilovanější trpaslíčku-žížalko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.