Yvetta Simonová si dopřála relax na Slapech: Jsem jako znovuzrozená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Yvetta Simonová si dopřála relax na Slapech: Jsem jako znovuzrozená!

Pocta Jiřímu Menzelovi: Yvetta Simonová
Pocta Jiřímu Menzelovi: Yvetta Simonová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Dva roky po zlomené kosti u krčku kyčle opět sbírala síly v rehabilitačním ústavu na Slapech. Yvetta Simonová (93) si péči nemůže vynachválit. „Znovu mě postavili na nohy, už zase pěkně běhám,“ prozradila zpěvačka deníku Aha!.

Vyhovuje jí cvičení v bazénu i cviky na protažení. Vrátila se s povděkem. „Člověk má někdy tendenci se litovat. Tam ale vidíte, s čím bojují ostatní a pochopíte, že mnoho lidí je na tom hůř než vy,“ upozornila Simonová. Taky si pochvaluje, že ji tam přijel navštívit kamarád Josef Zíma (90). „Když jsem někde na delší dobu, třeba více než měsíc, přijede za mnou. To víte, máme svůj věk, nemůžeme si dovolit setkání odkládat,“ dodala legendární zpěvačka. I když 4. listopadu oslaví už 94. narozeniny, svůj život, jak si ho zavedla, si nemíní nechat vzít. „Stále ráno cvičím, jsem tak zvyklá. Taky se rozezpívám, hlasivky se musí udržovat,“ ujistila Yvetta.

Yvetta Simonová na devadesátinách Josefa Zímy: Co o něm prozradila?

Video se připravuje ...

Na kuchtičku si nehraje

Zvládá všechny domácí práce, dokonce si pere v domě dole v prádelně. Právě tam došlo v roce 2020 k úrazu. Jen vaření Yvettě moc nesedí. „Raději se nějak odbydu, nebo si zajdu se najíst,“ přiznává.

Yvetta Simonová: Menzela jsem viděla krátce před smrtí! Chtěl mě poznat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.