Šíp v záchvatu paniky: Hned jsem si tu chybu uvědomil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Šíp v záchvatu paniky: Hned jsem si tu chybu uvědomil!

Karel Šíp
Karel Šíp (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Pětasedmdesátiletý bavič se svěřil fanouškům Všechnopárty se svými obavami z možného nakažení čínským virem. A strach je rozhodně na místě, vždyť coby senior patří k ohroženým skupinám!

„Když jsem venku, tak se bojím na cokoliv sáhnout. Mám čerstvý zážitek. Jak chodím, tak jsem bezmyšlenkově sáhl na kliku nějakého krámu. Hned jsem si tu chybu uvědomil a propadl jsem naprosté panice. Řekl jsem: „Co budu dělat? Musím domů a umýt se!" Protože jsem si okamžitě představil, že na té klice seděl nějaký virus, který jenom čekal, až nějakej vůl na tu kliku sáhne a že on prostě přeskočí. A teď jsem běžel domů a představoval si, jak ten virus leze po té ruce, podleze roušku a na tom ksichtě si vybral otvor, třeba nos a vleze do útrob. A tím jsem se stal hostitel," popsal dramatický zážitek Karel Šíp v pořadu Všechnopárty a už se smíchem dodal: „Starší tělíčka jim prý chutnají. Tělíčka prolezlá všemožnýma chorobama, to prý je pošmáknutí."

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.