Kaira v slzách: Mrtvolu kocoura vozila s sebou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kaira v slzách: Mrtvolu kocoura vozila s sebou!

Kaira Hrachovcová umí být sakra sexy
Kaira Hrachovcová umí být sakra sexy (Instagram)

Nejhorší sen všech milovníků domácích mazlíčků prožila Kateřina Kaira Hrachovcová (45). Odskočila vyvenčit psa Punťu, když se vrátila domů, naproti dveřím ležel bezvládný kocour Felix.

Herečka je velká milovnice zvířat a bez jejich přítomnosti si život neumí představit. Společnost jí dělá pes Punťa a donedávna dělal i kocour Felix, který se s ní objeví na charitativním kalendáři. Posmrtně. „Feloušek, odešel náhle. Byla jsem s ním a s Punťou venku, na trávě, na sluníčku. Pak ho dala domů, a když jsem se za hodinu s Punťou vrátila a otevřela dveře, ležel bezvládně proti nim. Čekal na mě, srdce bez duše. Srdce mu vypovědělo službu,“ vypsala se na sociální síti Hrachovcová.

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video se připravuje ...

Jelikož kocourek zemřel krátce před odjezdem, na divadelní představení jeho tělo vzala s sebou. „On byl tak rád, když jsem ho brala na výlety. A protože se to přihodilo těsně před odjezdem do divadla na představení v Ústí nad Labem, vzala jsem ho s sebou. Ležel bezvládně v mém klíně, v dece, na které spával se mnou v posteli. A my jeli poslední spanilou jízdu, děkuji. Je to příběh velkej. Představení bylo pro vás. Jak mušketýr měl obřad. Tam i zpět poslední spanilá jízda, jak anděl ležel mi na klíně v kytkách, “ prozradila Kateřina. Když se z představení vrátila, tak společně se sousedy vykopali v lese jámu, kam kocourka uložili. Jistě nebude trvat dlouho a herečka si pořídí novou kočku nebo jiného mazlíčka, aby se Punťa necítil tak sám.

Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Musíte do kina na Špindl 2!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
13. 9. 2020 • 12:48

Ona je opravdu cvok. Není to hanobení mrtvoly?

rydlo
12. 9. 2020 • 11:00

Je možné, že by mohlo ve světě existovat ještě něco primitivnějšího než je to střevo, co si říká Kaira? Určitě je ČR jediná, kdo se takovým pomatencem může „pochlubit”!

stoura
12. 9. 2020 • 05:56

Brala ho sebou, ta asi je praštěná až to tříská

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.