Šišková bez obalu! Názor na vztah její dcery s EX Čaputové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šišková bez obalu! Názor na vztah její dcery s EX Čaputové

Dcera Šiškové randí s expartnerem Čaputové.
Dcera Šiškové randí s expartnerem Čaputové. (Foto ara)

Anna Šišková (59), která se objevila například v českých seriálech Místo v životě a Letiště, promluvila o tom, co si myslí o vztahu dcery Doroty s expartnerem prezidentky Zuzany Čaputové.

Slovenská herečka Anna Šišková, která zazářila hned v několika českých projektech, je maminkou dvou dcer, jež se také nevyhnuly showbyznysu. Mladší dcera Tereza Nvotová (32) je sice herečka, ale dle vlastních slov se cítí lépe spíše za kamerou. Svou vášeň k filmu sdílí i s manželem a hollywoodským hercem Jacobem Pittsem (40), ten se objevil například ve filmu Eurotrip.

Starší dcera Dorota Nvotová (37) je u českých diváků známá především díky roli ve filmu O život, kde si zahrála po boku Vojty Kotka. Dorota se však nevěnuje jen herectví, ale i zpěvu. Momentálně je však její největší vášní vztah s Petrom Konečným (52), který byl partnerem prezidentky Zuzany Čaputové (47). Dorota má za sebou již tři rozvody a je prý známá tím, že do všeho míří po hlavě.

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video se připravuje ...

Vyjde jí vztah se starším hudebníkem a textařem? A co na její další lásku říká slavná maminka? „Jsem šťastná, že někoho má, že to je on. Myslím si, že to je slušný člověk. Pokud se milují, nemám proti tomu nic, právě naopak. Jsem ráda, že ho má,“ pověděla Šišková podle pluska.sk s tím, že by byla ráda, aby to Dorotě konečně vyšlo a s Konečným vydržela.

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.