Monika Bagárová: Panická hrůza po porodu! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Monika Bagárová: Panická hrůza po porodu! Co se stalo?

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Instagram)

Maminka Monika Bagárová (26), která letos v květnu přivedla na svět dceru Ruminku, promluvila o porodu císařským řezem a čeho se poté nejvíc bála.

Jelikož byla její dcera v bříšku špatně natočená, musela zpěvačka a porotkyně talentové show SuperStar podstoupit císařský řez. Jak sama přiznala, vůbec se toho nebála, protože na rozdíl od porodu přirozenou cestou se mohla na vše připravit. „Myslím, že jedinou výhodou je, že víte, co vás čeká, můžete se na vše zeptat a víte přesný postup, ale u přirozeného porodu netušíte, co a jak bude,“ odpověděla vystrašené fanynce, kterou v brzké době čeká totéž.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Největší obavy měla Bagárová z jizvy, která je po císařském řezu běžná. „Když jsem se dostala do koupelny, bála jsem se podívat na tu jizvu, tak jsem se nedívala. Já jsem prostě trošku srab v některých věcech,“ uznala zpěvačka. Z výsledku však byla naprosto spokojená. „Jizvu mám nádhernou a 5.- 6. den už jsem lítala doma po baráku a fungovala, včetně vstávání v noci k malé,“ uvedla maminka, která má dceru s partnerem – zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem (30).

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
29. 8. 2020 • 07:01

Tahle nutný, aby tahle zoufalá hrůza pořád něco dávala do bulváru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.