Janečkova Lilia o velkém konfliktu a radikálních emocích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janečkova Lilia o velkém konfliktu a radikálních emocích!

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová
Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová (archiv Blesku)

Partnerka miliardáře Karla Janečka (47) má za sebou už dva domácí porody. Nejen z toho důvodu si uvědomuje, že toto téma je v českých poměrech svým způsobem chůzí po minovém poli. Proto v rozhovoru pro eXtra.cz vysekla poklonu herečce Kristýně Leichtové, která se k porodu v domácím prostředí odhodlala také.

„Viděla jsem fotku z domácího porodu Kristýny Leichtové, byla jsem z ní nadšená. První dítě jsem rodila v Anglii, kde domácí porod není nic neobvyklého. Je to součástí kolektivního systému. Není v tom žádná kontroverze. V českém prostředí to vyvolává spoustu i radikálních emocí. Je tam velký konflikt. Všem přitom jde o stejnou věc, aby porod dopadl co nejlépe,“ míní Lilia.

Lilia Khousnoutdinová na ples vyrazila bez miliardáře Janečka: Proč musel zůstat doma?

Video se připravuje ...

Ta zároveň podotýká, že přístup úřadů k porodním asistentkám je dost nekompromisní. „Vím teď o čtyřech kauzách, kdy jsou kvalifikované porodní asistentky sankcionovány, aniž by u porodu došlo k jakékoli komplikaci. Jsou to likvidační pokuty, z pohledu zákona nejsou úplně odůvodnitelné,“ je přesvědčená vyvolená miliardáře.

Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jaké rituály vykonat během letního slunovratu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
18. 8. 2020 • 08:30

-bello-, blamal.
Napsali jste to výborně! Každá husa, která se posadila do teplíčka bez zásluhy, vystrkuje rohy a chce být za chytrou.

-bello-
18. 8. 2020 • 00:31

Milá Lilko Khousnoutdinová

1) kdybys kojila u vás v Rusku, anebo pak v Anglii jen tak venku, hnali by tě svinským krokem.V Anglii muslimové, v Rusku ( v tvém rodném) mužikové .
A v Česku já !!!!
Oslintané bradavky strkej pod nos Janečkovi mně se zvedá žaludek.
2) Kde jsi přišla na to, že v Anglii je domácí porod součástí kolektivního systému? !Ale dobře! Když porod, tak i výchova!
Svého 7 letého syna jsi zapomněla na komunitním dvorku Anglie ke kolektivní výchově, nebo ho máš Praze?Nebo, že bys ho dala na výchovu do Ruska ? Hele víš co? Srovnej si to v hlavě.

blamal
17. 8. 2020 • 16:57

Tak jedna vec je rodit decka, a druha vec je se o ne starat, ze? Kampak tahle Ruska zasantrocila synka, ktereho rodila v Anglii? Je mi z ni nanic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.