Jiřina Bohdalová a její 90: Dostane dva chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová a její 90: Dostane dva chlapy!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! pavel Machan)

Nejen velkolepá oslava 90. narozenin v Hudebním divadle Karlín, ale i televizní film na míru. Celé léto pracuje Zdeněk Zelenka (65) na dárku pro Jiřinu Bohdalovou. Pro svoji milovanou herečku píše komedii Inspektoři ze záhrobí.

V ní bude mít herečka hlavní roli, bývalou hospodskou, která se kvůli nešťastné události ocitne k domově seniorů. „A tam se seznámí se dvěma stejně opuštěnýma chlápkama, což je bývalý kriminalista a bývalý neúspěšný oblastní politik, a všichni tři zjistí, že každý má důvod vyšetřovat nějaký zločin. Tak ho vyšetřují, a to skutečné kriminálce navzdory,“ popisuje scenárista a režisér.

„Opravdoví policajti jsou z těch tří samozvaných kriminalistů zoufalí, protože čiperní důchodci vyšetřování svojí aktivitou spíše komplikují,“ dodává Zelenka, o kterém je známo, že píše role zásadně na konkrétní herce. A jinak tomu není ani u Inspektorů ze záhrobí. Takže bývalého politika píše na tělo Viktoru Preissovi (73) a bývalého kriminalistu zase Františku Němcovi (76).

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu

Video se připravuje ...

„To jsou herci, se kterými jsem v životě pracoval už mockrát a mám pro jejich profesionalitu velkou slabost,“ usmívá se režisér a dodává: „Vtip je ale v tom, že jediná Jiřina o své roli ví, těm dvěma jsem to ještě neřekl,“ komentuje Zelenka, Zdeněk si vůbec nepřipouští, že by mohl Preiss s Němcem odmítnout. „Komedii točím pro Českou televizi a když se vše stihne, tak by byl film odvysílán příští rok v květnu, kdy má Jiřina to jubileum,“ plánuje Zelenka.

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.