Láďa Křížek: Rozvod po 35 letech manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Láďa Křížek: Rozvod po 35 letech manželství

Rocker Láďa Křížek prochází hořkosladkým obdobím. Rozpadlo se mu manželství. Novou lásku už ale našel. Ta mu dokonce pomohla zhubnout dvanáct kilo.
Rocker Láďa Křížek prochází hořkosladkým obdobím. Rozpadlo se mu manželství. Novou lásku už ale našel. Ta mu dokonce pomohla zhubnout dvanáct kilo. (Pavel Plecháč )

Na věky věků, dokud nás smrt nerozdělí! To, zdá se, bohužel nebude případ Ládi Křížka (57). Lídrovi kapel Citron a Kreyson se po 35 letech rozpadlo manželství. A nejen že se teď někdejší životní partneři vydali každý svou cestou, vypadá to, že dobré vztahy a přátelství se jim bohužel udržet nepodaří. Prozatím.

„Je to opravdu těžké. Člověk si najednou uvědomí, že už nemá na ten vztah sílu,“ přiznal Aha! upřímně Láďa, který do svazku manželského vstoupil se svou tehdejší snoubenkou Taťánou v roce 1985. Mají nejen dva syny, ale také už dvě vnoučata.

Už toho bylo moc

Jako hlavní důvod rozpadu manželství rocker vidí fakt, že se ze vztahu vytratila úcta. „Vždycky říkávám, že muzika je o dynamice, život o světle a vztah o toleranci. A tolerance končí s úctou. Jakmile skončí úcta, přestává být i tolerance,“ svěřil zpěvák trochu tajemně. Záhy ale vysvětlil, co to znamenalo pro něj a Taťánu. „Už toho na nás bylo moc. Byla to taková suma všech věcí, kdy manželka už chtěla někoho jiného, úplně jinou povahu a já jsem toužil taky po někom jiném. Už jsem v podstatě nemohl dál,“ přiznala polovička bratrského dua Damiens.

Smrt krásné Jany z mercedesu smrti zlomila Láďu Křížka (54): Hokejista zabil vizážistku Kreysonu!

Video se připravuje ...

Nemůže ho vystát

Jak na tom jsou aktuálně z pohledu práva, tedy jestli je podaná žádost o rozvod, či je už proces rozluky manželství dokonce zfinalizován, Láďa prozradit nechce. Zdá se totiž, že rány jsou stále čerstvé a zjitřené. A to natolik, že bavit se o přátelství někdejších partnerů se aktuálně nelze. „Já jsem si fakt bláhově myslel, že bychom mohli zůstat přáteli i potom. Že bychom si mohli zajet na výlet nebo večeři, ale ne,“ lituje zpěvák odmítavého postoje ze strany bývalé ženy.

Už má jinou!

Fanynky, které by chtěly Láďu případně kontaktovat a oslovit za účelem seznámení, ale rocker dopředu odrazuje. Jeho srdce totiž už stačila zaplnit láska k jiné ženě. „Mé srdce už je zadáno jednomu andělovi. Na to vždycky musí být dva. Myslet si člověk může, co chce. Důležité ale je, jak to vidí i ten druhý,“ je přesvědčený Křížek, který útěchu kromě nové lásky hledá v práci. Jednoho dne by si přál zrealizovat vlastní muzikál, momentálně pracuje na sólovém albu i nové desce kapely Citron.

Silně věřící zpěvák Láďa Křížek: Třikrát do mě vstoupil Bůh!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.