Markéta Fialová na Primě: VELKÝ NÁVRAT K VOŘÍŠKOVI! Po 7 letech spolu ve zprávách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Markéta Fialová na Primě: VELKÝ NÁVRAT K VOŘÍŠKOVI! Po 7 letech spolu ve zprávách!

Markéta Fialová a Karel Voříšek na Nově
Markéta Fialová a Karel Voříšek na Nově (Foto: M. Pátek, archiv Blesku)

Sedm let spolu moderovali Televizní noviny na Nově. A po přesně takové době se opět objeví bok po boku na obrazovce. Markéta Fialová (49) znovu usedne vedle Karla Voříška (56), tentokrát v Hlavních Zprávách na CNN Prima News. A co bude dělat moderátorova primácká parťačka Klára Doležalová (46)?

I moderátoři a redaktoři si musí někdy odpočinout. To se týká také Kláry, která ve druhé polovině července odjede na dovolenou. „Když můžu, ráda pomůžu,“ tvrdí Markéta, která má na novém zpravodajském kanále svůj pořad Silný hlas. Nabídka »záskoku« v Hlavních Zprávách s Karlem za moderátorským stolem ji potěšila. „Počítali jsme to a budeme spolu moderovat po více než sedmi letech,“ prozrazuje Fialová.

Pod dohledem

Její vztah s modrookým moderátorem už dávno není jen pracovní. „S Markétou jsme dobří přátelé,“ potvrzuje Voříšek. Bavit se nepřestali ani poté, co oba pracovali v jiné televizi. „Čas od času jsme zašli na kávu a byli jsme v kontaktu. Byl jsem proto moc rád, že se Markéta objevila u nás na CNN Prima News. A ještě větší radost mám z toho, že si o prázdninách připomeneme naše společné moderování,“ říká dlouholetý parťák Fialové. „Samozřejmě vše pod pečlivým dohledem Kláry, která nás bude sledovat z dovolené!“ dodává Voříšek s úsměvem.

Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová?

Video se připravuje ...

Velká letní škatulata

Není to jediná změna, která se během léta na CNN Prima News uskuteční. „Chystá se víc záskoků za kolegy. Věřím, že to bude i zpestření pro diváky, kteří uvidí své oblíbené tváře netradičně v jiných pořadech,“ říká ředitelka news production CNN Prima News Eliška Čeřovská.

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
27. 6. 2020 • 11:57

Já je oba vnímám jako moderátory a tady to má úroveň....pokud jiní lidé vnímají i jakési osobní stavy, tak to mohou vnímat jinak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.