Ewa Farna - Další podvod na fanoušky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ewa Farna - Další podvod na fanoušky?

Kdyby Farna na cédéčko umístila skladby autorsky vytvořené přímo pro ni, jistě by potěšila většinu svých fanoušků.
Kdyby Farna na cédéčko umístila skladby autorsky vytvořené přímo pro ni, jistě by potěšila většinu svých fanoušků. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Tak je to zpěvačka, pro kterou jsou posluchači tím nejdůležitějším, nebo jen další marketingový produkt? Druhé album mladičké zpěvačky Ewy Farne (14) připomíná spíše to druhé! Je totiž z velké většiny převzaté.

Stejně jako její největší hit Měls mě vůbec rád je totiž převážná většina obsahu nového cédéčka buďto vybraná z již hotových hudebních databází, nebo ji tvoří přezpívané cover verze známých hitů! A o tom, že fandové toto dlouhodobě neodpouští, svědčí i to, že přestože vydala Farna desku ve stejné době jako Chinaski, ti se okamžitě katapultovali do čela většiny hitparád. Farna však v tomto ohledu strádá. Pokud totiž nějaký její song hudebním žebříčkům vévodí, pak je to již provařená Měls mě vůbec rád z minulého alba.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.