Pohádky je konec! Kopřivová o rozchodu s modelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohádky je konec! Kopřivová o rozchodu s modelem

Veronika Kopřivová s milencem Miroslav Dubovickým
Veronika Kopřivová s milencem Miroslav Dubovickým (Instagram)

Karty se obrátily? Zatímco Jaromír Jágr (48) září štěstím po boku krásné modelky Dominky B. (26), jeho ex Veronika Kopřivová (29) údajně prožívá nelehké období.  Podle zdroje blízkého páru se rozešli s modelem Miroslavem Dubovickým. Informaci zveřejnil web Super.cz.

Kopřivová patří mezi celebrity, které na sociální síti zveřejňují snímky ze soukromého života. V začátcích vztahu s Dubovickým sdílela jednu zamilovanou fotku za druhou, s tím je teď konec. Poslední společná fotografie byla zveřejněna v lednu tohoto roku.

Faktu, že modelka nesdílí společné fotografie na Instagramu, si všimli i její fanoušci a nebáli se zeptat, zda jsou s Mirkem ještě spolu. „Za ty roky byste mohli vědět, že já své soukromí na svůj profil neventiluji, a když už, tak je to velmi výjimečné,“ odpověděla Kopřivová.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...

A jak reagovala reagovala na zprávy o rozchodu s modelem? „Tak o tom nic nevím. To jsou mi dnes novinky,“ napsala dle webu Super.cz. Dál se ke vztahu s Dubovickým vyjádřit nechtěla. 

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.