Lilie může jásat! Od Janečka dostala dárek snů… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lilie může jásat! Od Janečka dostala dárek snů…

Karel Janeček s Lilií slavili
Karel Janeček s Lilií slavili (Instagram, facebook)

Nejdřív tvrdila, že ji Karlovo mnohoženství nevadí. Všechno sel ale změnilo, když otěhotněla. Jenže Karel Janeček, i když byla manželka Mariem Mhadhbi (36) ze hry, stejně nemohl svoji kněžku pojmout za manželku. Nebyl totiž rozvedený. Jenže vše má svůj proces zrání.

Z toho důvodu mohl český miliardář na konci května dát své vyvolené ten nejlepší možný dárek. Podle webu eXtra.cz je totiž rozvedený, nic mu tedy nebrání teoreticky vstoupit do manželství s Lilií Khousnoutdinovou(32).

Exkluzivní informace portálu eXtra.cz potvrdil sám Janeček. „Je to tak. Rozvod proběhl oficiálně 28. května. Na tom je nádherné to, že je to přesně datum narození Isabelky (dcera, kterou má Janeček se současnou partnerkou Lilií Khousnoutdinovou). Takže to byl úžasný dárek od naší malé Isabelky. A je to taky 21 dní před narozením Lilie, takže to je další hezké propojení,“ uvedl Janeček, pro něhož mají čísla i symbolickou vypovídací hodnotu.

Video se připravuje ...

„Já ani ona jsme u soudu fyzicky nebyli, proběhlo to přes advokáty. Bohužel si nemyslím, že vztahy se nyní uklidní. Já to ani nechci nějak blíže komentovat. Nevypadá to, že v dohledné době to bude lepší. Možná v budoucnu, pokud by se nějakým zásadním způsobem omluvila. My spolu vůbec nekomunikujeme, tak ani nevím, co to pro ni znamená. Pro mě to byl šťastný den – nejen kvůli narození mé dcerušky. Nejdříve jsem o rozvodu doma nemluvil a pak to oznámil Lilii jako dárek k narozeninám. A překvapení se skvěle povedlo,“ dodal Janeček, pro kterého tak končí jedna etapa jeho života. Již dříve uvedl, že s Lilií Khousnoutdinovou plánují svatbu, která by se měla uskutečnit v roce 2021.

Přítelkyně miliardáře Janečka promluvila: Živím se sama!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
22. 6. 2020 • 20:59

Mariem může být ráda, že se toho krpatýho zrzka zbavila.

zamlzena
22. 6. 2020 • 14:55

Nerozumím, zač by se měla Mariem omluvit. Možná se choíala všelijak, ale to bylo v dané situaci pochopitelné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.