Ženatý Matásek a jeho přítelkyně: Holka ze seznamky se pro něj obětovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ženatý Matásek a jeho přítelkyně: Holka ze seznamky se pro něj obětovala!

Matásek se do sympatické zrzky naprosto pobláznil.
Matásek se do sympatické zrzky naprosto pobláznil. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek, ara)

Je v tom až po uši! David Matásek (51) alias Kendy z Básníků propadl kouzlu mladé rusovlásky Evy Liliany Vlachové (26), se kterou zamilovaně vrká již několik měsíců. Ta kvůli němu dokonce obětovala svůj život v Německu, kde pracovala v seznamce a vrátila se do Česka.

„Eva několik let žila v Berlíně, ale kvůli Davidovi se rozhodla vrátit domů,“prozradil zdroj deníku Aha!. Vlachová totiž pracovala přes tři roky v Německu v nejrůznějších firmách, naposledy však působila jako manažerka na internetové seznamce eDarling právě v Berlíně.

Nová Matáskova známost, která pochází z Olomouce je ale známá zejména ve světě módy. Zde se již řadu let prezentuje jako módní blogerka, sledující nejnovější trendy jak v Německu, tak ve své rodné zemi.

Vztah s dívkou, která je mladší o čtyřiadvacet let, však nebude žádným náhodným poblouzněním. Nejen, že se Matásek s Evou vodí ruku v ruce po Praze, ale dvojice spolu už chodí i na společenské akce.

Nic se ale nemění na tom, že herec má doma manželku Kateřinu (34), se kterou má dceru Marušku (8) a syna Benjamina (4,5).

Dcera je jen o 3 roky mladší...
Matásek má z druhého manželství s produkční Simonou Matáskovou (46) dospělou dceru Lindu (23). Té by mohla jeho nová slečna dělat spíše starší sestru, než jí být macechou



Přečtěte si
marie60
27. 11. 2014 • 11:02

Tohle je mi z duše protivné, když chlap má doma mladou ženskou s děckama a začne se ku.rvit s jinou a vůbec mu nevadí, že jeho žena tím trpí. To samé i ta Adéla Gondíková, která se tahá se ženáčem. Je těch celebrit víc, kterým manželský slib nic neříká. Umělci jsou holt umělci.

prdyvrdy
26. 11. 2014 • 11:21

ona se vzdala práce kvůli němu na internetové seznamce, to si dělaj kozy??? takovou kariéru zahodila ludra

britva
26. 11. 2014 • 09:52

njn, asi potřebuje pořád mladý a voňavý masíčko, kanec jeden doufám, že ten rezavej podvozek depilujete

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.