Mareš se nad Monikou rozplývá, ale… Tak má vypadat ženskost?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Mareš se nad Monikou rozplývá, ale… Tak má vypadat ženskost?!

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Od chvíle, kdy vstoupila Monika Marešová (39) do popředí a proměnila se v manželku vlivného influencera a moderátora, platí za módní ikonu. Mareš, pokud jde o vkus své ženy, na ni neváhá pět ódy. Jenže její modely čím dál tím víc vybočují z jasně definovaného stylu ženskosti. Nabízí se tak otázka: Je trendy skutečně i sexy?

Leoš má pravdu v tom, že jeho žena má krásné dlouhé nohy, tělo bez jediného faldíku. Jen její módní kreace poslední dobou proměňují jeho ženu spíše ve vytáhlého kluka. Podobně je to i v případě modelu, kdy si do centra Prahy oblékla cyklistické šortky a ty doplnila vysokými army botami a džinovou „boyfriend“ bundou. Pravdou je, že moderátor byl ze své manželky „paf“, jak píše web eXtra.cz. „Láásko teda, to snad není možný, že mám takovouhle ženskou,“ okomentoval Leoš ve videu na Instagramu netradiční outfit své ženy.

Otázkou je, jestli by se stejně vyjádřila i jiná část mužské populace...

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Slavnabru
16. 6. 2020 • 15:03

Platí za módní ikonu? Koho může inspirovat tenhle bezpohlavní strašák s polomastnými vlasy v oblečení jak "z druhé ruky"?

Helic
10. 6. 2020 • 13:56

Je vážně hnusná .

tryskomys
10. 6. 2020 • 05:37

Bohužel tak asi podle někoho vypadá ,,ideál,,ženy je to vidět i na páru M-H,to je taky ujetá nádhera,že si 40 letý ženský nepřiznají jak jsou už staré,ego jim to nedovolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.