Záhadné zmizení Jaroslava Uhlíře: Utíkal před manželkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhadné zmizení Jaroslava Uhlíře: Utíkal před manželkou?

Jaroslav si prý jen chtěl odpočinout od manželky.
Jaroslav si prý jen chtěl odpočinout od manželky. (herminapress.cz)

Umělci mají často přecitlivělé duše a své dny! To je pravděpodobně i případ Jaroslava Uhlíře (74), po kterém v pondělí několik hodin na popud jeho manželky Heleny pátrala policie. Teď se dokonce objevují informace, že si asi chtěl od své drahé polovičky jenom odpočinout.

Sám Uhlíř nevyvrací, že se necítí dobře. Ve svém úterním prohlášení pro TN.cz sdělil: „Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo...“ Spekulací z muzikantova okolí o jeho občasné dezorientaci přibývá, ale žádnou konkrétní diagnózu doteď nikdo nevyřknul. Zato Uhlířův známý promluvil o tom, jak si jezdí odpočinout do jeho domu.

Hlava funguje
A měl tam být i právě o uplynulém víkendu, kdy odešel z domova a své ženě se neozýval. „On sem jezdí, když si potřebuje odpočinout třeba od manželky. Byl tady i o víkendu. Působil naprosto v pořádku. Hlava mu funguje stoprocentně. Vždycky přijede taxíkem a je tady, protože tu má klid,“ řekl webu Expres.cz majitel domu, kde má Uhlíř zkušebnu.

Svěrák to ví?
Tím, kdo může vědět, co se s muzikantem děje, je jeho nejbližší spolupracovník Zdeněk Svěrák (84). „Jestli se chcete ptát na pana Uhlíře, tak vám nic neřeknu. Jenom, abyste mu dali pokoj,“ prohlásil na Frekvenci 1 v době, kdy po písničkáři ještě pátrali policisté. Věděl snad, kde je, a proto zachovával klid?

Čekají ho koncerty
Uhlíř má v létě mnoho koncertů a pořadatelé doufají, že bude v pořádku. První vystoupení ho čeká 27. června na akci Karpaty Fest ve Slavičíně. Jaroslav Uhlíř byl několik hodin nezvěstný. Proč?

Nezvěstný Jaroslav Uhlíř (74) se našel: Policie ho převezla do nemocnice.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.