Nečekaná slova na oslavě Čepelky z Cimrmanů. MŮŽE ZA TO MOJE ŽENA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekaná slova na oslavě Čepelky z Cimrmanů. MŮŽE ZA TO MOJE ŽENA!

Herec a básník Miloň Čepelka oslavil 85. narozeniny
Herec a básník Miloň Čepelka oslavil 85. narozeniny (CNC_Michal Protivanský)

Mezi pětaosmdesátníky ho přivítal celoživotní kolega a přítel Zdeněk Svěrák (85). Ten Miloně Čepelku (85) předešel jen o necelý půlrok. „Proti věku není léku,“ shodli se oba slavní cimrmanologové. Oslava úctyhodných narozenin se konala, jak jinak než v Divadle Járy Cimrmana.

Oslavenec dojemně přiznal, že za svou vitalitu vděčí manželce Haně, s níž už loni oslavil zlatou svatbu. „Ona o mě dbá. Například se stará, abych se stravoval zdravě. A já jsem strašně poslušný,“ ocenil Čepelka i své vlastní kvality.

Podrobnosti o pohřbu Šafránkové. A vážný stav Jaroslava Uhlíře

Video se připravuje ...

Mezi hosty nemohl chybět skladatel Jaroslav Uhlíř (76). Už více než padesát let spolupracuje se Zdeňkem Svěrákem, napsali společně stovky písní a málokdo už dneska ví, že je dal dohromady právě Miloň, se kterým pracoval předtím. „Je excelentní šansoniér. Napsal například Nadě Urbánkové píseň Nemám zájem,“ prozradil Uhlíř. Pak usedl ke klavíru a společně příteli s ostatními hosty zazpívali. Miloň Čepelka je stále velice pilný a k půlkulatinám si nadělil novou knížku Pokrývač a novelu s poněkud morbidním názvem Příliš mnoho pohřbů, která vyšla i jako audiokniha. „Měl jsem jediné přání. Aby se večer líbil a abych ho přežil,“ řekl závěrem Čepelka.

Jaroslav Uhlíř má dnes 75. narozeniny. Oslavil je v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.