Babčáková z Comebacku: 4 roky po rozvodu ZÁSNUBY se svalovcem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babčáková z Comebacku: 4 roky po rozvodu ZÁSNUBY se svalovcem

Simona už byla jednou vdaná a má dvě děti.
Simona už byla jednou vdaná a má dvě děti. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, archiv I. Adensama, FTV Prima, TV Nova)

Čtyři roky po rozvodu se Simona Babčáková (47) rozhodla zpečetit svůj dvouletý vztah s osobním trenérem hvězd Ianem Adensamem (42). Svalovec ji požádal o ruku na vskutku netradičním místě – před bustou Járy Cimrmana!

Byli spolu v době koronaviru denně, a žádná ponorka nepřišla. Ba naopak! Hvězda seriálů Comeback či Ohnivý kuře a bývalý úspěšný atlet se rozhodli vzít.

Rozhodla Barcelona

„Žádost proběhla před bustou Járy Cimrmana v Malostranské besedě, kde koneckonců dozrálo i mé přesvědčení o správnosti tohoto rozhodnutí, a řekněme, že byla dojatá. A řekla ano,“ prozradil exkluzivně deníku Aha! Adensam. „Požádat Simču o ruku mě napadlo už asi po třech měsících vztahu, když jsme se vraceli z Barcelony a v letadle jsem řekl, že si dovedu představit, že se vezmeme...“ zavzpomínal Ian.

OH, Zátopek a svatba

Proběhne očekávaná svatba, jak se říká, do roka a do dne? „Pokud se neobjeví neočekávané skutečnosti, tak by zlatými hřeby roku 2021 mohly být olympijské hry, premiéra filmu Zátopek a naše svatba,“ přiznal toužebně vicemistr ČR v běhu na 400 metrů ve veteránské kategorii, který mj. trénoval Marthu Issovou (39) do filmu, v němž si zahrála Danu Zátopkovou (†97).

Není konflikt, není sex

Jako v každém vztahu ani mezi Simonou a Ianem to nebylo vždy zalité sluncem. „Krizi jsme měli a právě díky ní jsme si teď blíž a můžeme poctivě vstoupit do další fáze našeho vztahu,“ svěřil se Adensam. I přes velkou zamilovanost se prý nějaký ten mráček občas objeví. „Samozřejmě že se hádáme. Jako všichni. Kde není konflikt, není sex!“ řekl budoucí ženich se smíchem.

Exmanžela tají

Simona Babčáková o svém soukromí zásadně nemluví. Dodnes neprozradila ani jméno svého prvního muže, s nímž má syna Alberta (15) a dceru Josefínu (9).

Simona Babčáková na premiéře Šmejdů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.