Vdova po fotbalové legendě vzpomíná: Souložil i v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vdova po fotbalové legendě vzpomíná: Souložil i v léčebně!

George a Angie patřili v 70. letech minulého století k nejvyhledávanějším celebritám.
George a Angie patřili v 70. letech minulého století k nejvyhledávanějším celebritám. (Foto Profimedia.cz)

Lepší a divočejší fotbalista se na britských ostrovech nenarodil. O Georgi Bestovi (†59), jenž by dnes oslavil 74. narozeniny, kolují velké fámy. A vdova Angie (67) je s odstupem času všechny potvrzuje...

„Bolí to, když si na to jen vzpomenu,“ povídá stále ještě rajcovní blondýnka pro list Daily Mail. S Georgem zažila skvělé časy, ale také zlé momenty, které se jí navždy zaryly do paměti. Jako třeba fakt, že se pravidelně na pár týdnů sbalil, beze slova zmizel a jen chlastal. Nebo jak se vyspal s její nejlepší kamarádkou. Či jak to zkoušel na její sestru... „Věděla jsem, že George potřebuje pomoc. I proto jsem ho párkrát donutila jít se léčit. Jenže nic se nezměnilo, na klinice mě jen dál podváděl!“ vypráví Angie. Bestův extravagantní životní styl si také brzo vybral svou daň. Musel na transplantaci jater, ale ani to ho od pití neodradilo. Severoirská legenda a ikona Manchesteru United nakonec zemřela na selhání orgánů v pouhých 59 letech. Angie, která má s Bestem syna Caluma (39), teď chce podobným případům předcházet. I proto žije striktně zdravým stylem a s novým partnerem Markem (jenž je také abstinent) podporuje moderní kliniku na léčbu závislostí Charterhouse. „Ta kdyby existovala za našich mladých let, byl by tu George s námi a měli bychom kompletní a šťastnou rodinu,“ mrzí bývalou modelku.



Přečtěte si
st.rec
22. 5. 2020 • 11:00

A opět nad pisálkem jedno oko nezůstalo suché,inu bl*bost je infekce kterou do sebe nasál v plné palbě. Napsat že ten chlap (ikona) zemřelA dokáže jen nevzdělaný de*bil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.