Bočanová opět sama: Rozchod kvůli dceři? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bočanová opět sama: Rozchod kvůli dceři?

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Profimedia)

Dlouho svůj vztah skrývala, nyní je Mahulena Bočanová (53) opět sama. Po dvouletém vztahu se rozešla se svým posledním přítelem Petrem Hanákem „Připadal mi jako moje druhé dítě,“ prozradila herečka.

Své soukromí hlídá jako ostříž, nyní však Bočanová přiznala, že v březnu udělala tlustou čáru za svým poslední vztahem. „Potřebuji vedle sebe člověka, na kterého je spolehnutí a bude mi oporou. A to Petr, bohužel, nebyl. Připadal mi jako moje druhé dítě, ztřeštěné a roztomilé. Takhle já žít nemůžu,“ svěřila se magazínu Blesk pro ženy.

Bočanová vztahu věřila a doufala, že se chování partnera změní, bohužel se tak nestalo. „Když se zamiluji, tak se zároveň rozhodnu, že to zkusím a zlomím, že tomu dotyčnému dám šanci. A ne jednu. Ale vlastnosti, které vám zpočátku přijdou roztomilé, vás za tři měsíce začnou štvát a za půl roku byste toho člověka nejraději zabila,“ řekla hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Ačkoliv ve svém životě měla muže, které brala jako parťáky pro pěkné chvilky, s Petrem to bylo jiné. „Chtěli jsme spolu žít. Tohle nebylo jen pro pobavení. S Petrem to bylo jinak. Ale ve dvaapadesáti člověka nepředěláte. Nemůžu ho mučit, aby žil úplně jiným životním stylem. A on mě taky nezmění. Radši budu žít sama než řešit neustále něčí nespolehlivost,“ svěřila se magazínu Blesk pro ženy Bočanová.

Herečky dcera  Márinka je na své mamince velmi závislá. Výchova je o to těžší, že trpí autismem a epilepsií. Bočanová se naštěstí nikdy nesetkala s tím, že by pro partnera byla dcera překážkou. S Petrem měla krásný vztah. „Marinka je atypický autista, velice láskyplná. Je to už dospělá osmnáctiletá slečna, ale chová se jako roztomilé dítě v první třídě. Lidi kolem sebe naplňuje a každému, kdo jejím životem prošel, se po ní strašně stýská. Dokonce někdy víc než po mně. (smích) Mají ji extrémně rádi. Ona je opravdu čistej andílek. A Petr se k ní choval nádherně, což nás také spojovalo. Rozuměli si spolu víc než my dva. (smích)"

 

Na video s Mahulenou Bočanovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 5. 2020 • 22:56

evka.hanzl...@...
pokud jásala nad "vynálezem" stehnaté blbky Boudové, pak Mahulena blbá je taky !

-bello-
20. 5. 2020 • 22:53

Četla jsem jeden rozhovor s ní a překvapilo mě, že není blbá, nežvaní nesmysly a co řekne má prožitý a střízlivě o tom mluví.
Nevím, jestli bych já vydržela mít nonstop péči o takové dítě, jak dlouho ona měla a odmítala ústav.
Nedivím se, že si partnery vybírá jinýma očima.Co prožila a žije ji nastavilo víc vážně a zodpovědně .Moc bych jí přála chlapa co nebere život jen jako jeden velkej mejdan, při kterým chce ještě navíc vodit za ruku.

Uživatel_5404086
20. 5. 2020 • 08:58

Mahuleny jsem si pro její vztah k dceři hrozně vážila. Od té doby, co jásala nad vaginrouškou Boudové jsem na ní zásadně změnila svůj názor. Musí být ***

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.