Mahulena poprvé v Ordinaci: DRTIVÝ VÝBUCH NA UVÍTANOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mahulena poprvé v Ordinaci: DRTIVÝ VÝBUCH NA UVÍTANOU!

Mahulena se svým seriálovým synem v podání Patrika Děrgela a jeho ženou Markétou.
Mahulena se svým seriálovým synem v podání Patrika Děrgela a jeho ženou Markétou. (FotoTV Nova)

Myslela si, že bude hrát milenku Patrika Děrgela (30), místo toho bude jeho maminkou! Už dnes večer se Mahulena Bočanová (52) objeví v Ordinaci v růžové zahradě 2. Na nabídku větší role prý čekala dlouhých 15 let!

Herečka je věrnou divačkou oblíbeného nováckého seriálu a vždy toužila si v něm zahrát. Když jí produkce zavolala, že pro ni mají roli, měla radost. Zvlášť když se dozvěděla, že bude hrát s fešákem Děrgelem! Ale... „Problesklo mi hlavou, že spolu asi budeme mít nějaké techtle. Rychle mi vysvětlili – ne, ne, vy budete hrát jeho maminku... Musela jsem se smát, jak jsem blbá!“ prozradila věčně mladá Mahulena. „Člověk si vůbec neuvědomuje, že stárne, když je pořád obklopený mladými,“ přiznala deníku Aha! s úsměvem. „Nemám problém se stárnutím. Na to, kolik mi je, furt dobrý. Nikdy nebudu patřit do party zapšklých ženských, které se trápí stárnutím,“ zdůraznila Bočanová.

Jejím seriálovým partnerem bude Robert Jašków (50). Mahulena ztvární jeho exmanželku, nepřehlédnutelnou a hlavně nepřeslechnutelnou Darinu Márovou. „Ta role je hezká, a navíc po boku Boba, kterého mám moc ráda!“ pochvalovala si Mahulena. Do práce si podle svých slov chodí odpočinout. „Výchova dcerky je trochu náročná,“ svěřila se matka 18leté Márinky trpící autismem a epilepsií. Přestože už je to dospělá slečna, vyžaduje nadále maminčinu péči. „Loni jsem všechnu práci škrtla a byla celý rok s dcerou doma, teď musím zabrat,“ těší se Mahulena na práci v Ordinaci i pražském Činoherním klubu.

Velký výbuch a desítky zraněných
Pěkně zostra startuje Ordinace v novém roce – výbuchem obytného domu! „Dům, ve kterém jsme točili, byl určený k demolici. My jsme k ní trochu přispěli,“ prozradil Aha! režisér Braňo Holiček (34). „Byl to určitě jeden z nejtěžších dnů tady. I když jsem na sobě měla několik vrstev, zima byla velká,“ posteskla si J. Holcová (44) alias šéfka záchranky Zita. S M. Stránským (49), R. Fialou (48) a celým štábem natáčeli už od sedmi ráno až do jedenácti večer a museli odolávat chladnému listopadovému počasí. Jak se záchranářům z Kamenice podaří nebezpečnou situaci vyřešit, můžete vidět už dnes ve 20.20 na Nově.

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.