Svátková o manželské krizi: Rozvod na spadnutí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svátková o manželské krizi: Rozvod na spadnutí?!

Vlastina Svátková s manželem, producentem Jiřím Kounickým
Vlastina Svátková s manželem, producentem Jiřím Kounickým (Foto: Instagram.com, archiv)

Vlastina Svátková (38) překvapila své fanoušky na sociální síti. Maminka tří dětí předvedla figuru, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Dle herečky však za její postavou nestojí pouze těžká dřina, ale také hlavně stres.

 

Svátková si v životě prošla už lecčím. Nevyšlo jí první manželství a nyní se herečka opět potýká s problémy ve vztahu. Manželskou krizi herečka svých příznivcům naznačovala již před časem. Přestože všechny ujišťovala, že své partnerské neshody již překonali,  nyní se zdá, že je vše jinak.


V jejím životě se událo hned několik změn. Herečka si dle Blesku na sociálních sítích změnila příjmení a také si obarvila vlasy. Avšak největší změnou je její postava. „Někdo kvůli karanténě a omezení pohybu přibral, někdo se naopak konečně začal hýbat,“ napsala k fotografii, kde je ve sportovním oblečení.

Mnoho jejích fanynek si pochopitelně kladlo otázku, jak se dokázala dostat do takovéhle kondice. Svou odpovědí své příznivce herečka velmi překvapila. Za velkou změnou totiž nestojí pouze cvičení. „Ještě musíte přidat extrémní stres a velkou životní změnu, ale to nedoporučuju,“ upřesnila.

Svátková v jednom ze svých příspěvků také naznačovala, že za svým stávajícím životem chce udělat tlustou čáru. „Je čas na všechno nové. Na nové zkušenosti, nové vzorce chování i nové přesvědčení o tom, kdo jsem. Novou sílu bojovat za vnitřní i vnější svobodu,“ napsala dle Blesku herečka.

Vlastina Svátková jako návrhářka: Chci se cítit krásně žensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
18. 5. 2020 • 14:35

Opravdu mrazivé až sokujici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.