Psychické problémy Vlastiny Svátkové: OCHROMUJÍCÍ STRACH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Psychické problémy Vlastiny Svátkové: OCHROMUJÍCÍ STRACH

Vlastina Svátková
Vlastina Svátková  (herminapress.cz)

V současné době se herečka a spisovatelka Vlastina Svátková (38), která si střihla hlavní roli v novém filmu Můj příběh, cítí silná a šťastná. Nebylo tomu tak ale vždycky. Přiznala psychické problémy i boj s bulimií. I to, že se nechala deptat…

Svoje traumata už herečka naštěstí překonala. Je z ní úspěšná a sebevědomá žena, manželka i máma tří synů. Přesto byly časy, kdy si absolutně nevěřila a kvůli pocitům méněcennosti zůstává i v disfunkčních svazcích, jak přiznala pro časopis Blesk pro ženy. „Měla jsem různé vztahy, některé byly moc fajn, některé byly zvláštní a některé těžké. V těch nejtěžších jsem se hodně naučila. Paradoxně. Vnímat svoje vlastní hranice, uvědomit si, kdo jsem a co dělám a proč tady ještě pořád zůstávám. Uvědomovala jsem si, že tohle vše už je za hranicí všeho, ale nemám sílu odejít, protože se bojím samoty. Bojím se toho, co bude, té nejistoty, toho neznáma, které mi nezaručí, že třeba potkám ještě někdy někoho, kdo mě bude mít rád,“ přiznala na rovinu své niterní obavy, které ji nakonec dostaly až na tenký led.

Na video k novému filmu Můj příběh, kde si zahrála Vlastina Svátková hlavní roli, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.