Další rozvod Svátkové? Hrozba definitivního konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další rozvod Svátkové? Hrozba definitivního konce!

Vlastina Kounická Svátková
Vlastina Kounická Svátková (Instagram.com)

Vlastina Svátková (37) ví, co to znamená být ve stresu. Sama si totiž prošla psychickým týráním, bulimií a rozvodem. Nedávno se k životním hrůzám atraktivní herečky přidala i manželská krize s druhým mužem. Trojnásobná maminka vyzradila veřejnosti, co se dělo za zdmi jejich domova.

„Dost často se mi poslední dobou stávalo, že jsem se bála něco říct, aby zase nebyl doma konflikt nebo dusno. Ale zároveň jsem už nedokázala mlčet a potlačovat samu sebe. A věřím, že stejně tak tomu bylo i naopak… Vztah je křehký. A ten náš už nechránilo vůbec nic. Muselo se buď všechno kompletně změnit, nebo definitivně rozpadnout. Byli jsme připraveni na obě varianty. Na tu druhou víc...

Je to zvláštní stav. Plný nejistoty, která je přirozenou součástí života. Nic není naše a nic nevlastníme. Křehký je vztah, stejně tak jako vše, na čem nám záleží, a my bychom chtěli, aby to zůstalo krásné a neměnné napořád,“ nechala se slyšet Svátková.

Rozvod se nekoná?

„Vše je v pořádku, jsem teď zrovna s manželem na dovolené na Mauriciu,“ odpověděla po jejích výrocích Blesku známá herečka. Snad po nepříjemné krizi nastane období bez mráčků a bez stresující nejistoty.

Vlastina Kounická Svátková: Chodí mi zprávy od cizích mužů, že kvůli mě brečí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5410907
6. 3. 2020 • 17:55

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.