Kam zmizela Douchová z »Vrchní, prchni!«: Takhle dnes vypadá! Tipnete si, čím se živí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kam zmizela Douchová z »Vrchní, prchni!«: Takhle dnes vypadá! Tipnete si, čím se živí?

Její postava patřila mezi nejvýraznější v komedii Vrchní, prchni! Přesto po natáčení kariéra Zuzany Fišerové Svátkové nepokračovala.
Její postava patřila mezi nejvýraznější v komedii Vrchní, prchni! Přesto po natáčení kariéra Zuzany Fišerové Svátkové nepokračovala. (Týdeník Sedmička, ara)

„Drzoune jedna drzá, zvědavá, vošklivá, brejlatá,“ hulákal Josef Abrhám ve filmu »Vrchní, prchni!« a prodavačka, kterou nedávno přijal do svého knihkupectví, se krčila bojácně za pultem. Tou prodavačkou nebyl nikdo jiný než Zuzana Fišerová Svátková (56), pro kterou veleslavná komedie bohužel znamenala konec herecké kariéry. Proč?

Po Zuzaně Fišerové Svátkové se po natáčení filmu o falešném vrchním slehla zem. Respektive si ještě střihla malé role v seriálu Dynastie Nováků (1982) a Pražské 5 (1988) a zmizela. Doslova. Co s ní bylo?

Docela náhodou ji objevil v jedné cestovní kanceláři v Praze zpěvák Leoš Petrů, který si přišel koupit cestu lodí po Skandinávii. Zuzanu, která zájezdy prodávala, poznal. Byť si docela jistý nebyl, jak líčí v týdeníku Sedmička. „Byla moc příjemná a ochotná a říkal jsem si, že ta její tvář je mi nějak povědomá. Zeptal jsem se jí: ´Nehrála jste ve filmu?´“ líčí zpěvák, kterému Zuzana následně potvrdila, že ona je »tou Douchovou«.

Jak se tedy ukázalo, Zuzana se teď živí prodejem zájezdů. A vypadá spokojeně. Po herectví se jí prý ale stýská. Doufala, že její kariéra bude mít přece jen delšího trvání. „Čekala jsem, že ještě nějaká nabídka přijde, ale vzhledem k tomu, že mě nezvali na žádnou divadelní školu, jsem pochopila, že talent zkrátka nemám. Takže se nedá nic dělat,“ pronesla s odstupem času Zuzana Fišerová Svátková.

Přečtěte si
kov3
12. 4. 2015 • 07:12

nezvali - nevzali ?!?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.