Královna aerobiku už dnes večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Královna aerobiku už dnes večer!

Královnou aerobiku se stala Monika Horáková (uprostřed), první vicemiss je Martina Želiborová (vlevo) a jako bronzová se umístila Zuzana Balcárková.
Královnou aerobiku se stala Monika Horáková (uprostřed), první vicemiss je Martina Želiborová (vlevo) a jako bronzová se umístila Zuzana Balcárková. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už dnes večer bude od 20 hodin na televizi Prima odvysílán záznam z klání o titul Královny aerobiku! Bitvu mezi deseti majitelkami krásných těl bude moderovat Světlana Zárubová s Petrem Salavou a na galavečeru zazpívá Lucie Bílá, Petr Kolář či Petr Bende.

Už dnes večer bude od 20 hodin na televizi Prima odvysílán záznam z klání o titul Královny aerobiku! Bitvu mezi deseti majitelkami krásných těl bude moderovat Světlana Zárubová s Petrem Salavou a na galavečeru zazpívá Lucie Bílá, Petr Kolář či Petr Bende.

Na přetřes jistě přijdou i záběry ze soustředění v Turecku, kde dívky dostaly pěkně do těla. V rozhovorech s dívkami se představí řada populárních mužů jako Pavel Zuna, Daniel Bambas či Jan Rosák a v porotě usedli třeba zpěváci Robert N. a Tomáš Savka. Na sestřih Miss aerobik 2007 v režii Jiřího Adamce se můžete podívat již dnes večer na Primě, kde startuje Královna aerobiku od 20 hodin.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.