Modlitby za Laufera: Kruté vyhlídky pro rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modlitby za Laufera: Kruté vyhlídky pro rodinu

Nejhorší je bezmoc! Dcera Josefa Laufera (80) promluvila o nemocném tátovi
Nejhorší je bezmoc! Dcera Josefa Laufera (80) promluvila o nemocném tátovi (archiv)

Charismatický zpěvák je už přes měsíc v umělém spánku. Což podle webu kafe.cz přidělává starost rodině, která se modlí, aby se už probral. Při operaci srdce mu začaly selhávat orgány a tak se ho lékaři zatím budit nechystají. Ale až se tak stane, starosti blízkých tím rozhodně neskončí.

Pokud se lékařům skutečně podaří Laufera probrat, nejhorší chvilky nastanou nejspíš pro jeho dceru Ester. Ta má totiž na starost už maminku Irenu Greifovou, jež je momentálně v rehabilitačním centru. Před čtyřmi roky prodělala toxický šok, což se na jejím zdraví velmi negativně projevilo.

„Máma je v rehabilitačním zařízení, takže to je taky komplikované. Samozřejmě tatínkovi můžu poslat akorát muziku a takové věci, ale jinak ta moje asistence je limitovaná, a tím pádem je to všechno komplikovanější,“ svěřila se Ester webu super.cz. Kvůli pandemii koronaviru se o ně nemůže starat tak, jak bych chtěla. Až bezpečnostní opatření ale poleví, zřejmě nebude vědět, kam dřív. Bez ohledu na to, jak náročné to musí být i pro její psychiku.

Na rozhovor s Josefem Lauferem z doby před operací se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

Přečtěte si
hejhej
22. 4. 2020 • 10:18

Pan Laufer je vynikající nejen zpěvák, ale i herec.
Jen by si pisálkové měli ujasnit a ne psát pokaždé něco jiného. Je p. Laufer v umělém spánku, bezvědomí, nebo komatu ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.