Rajchert frnknul za jinou? Je v tom choulostivém mužském věku, říká Srncová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rajchert frnknul za jinou? Je v tom choulostivém mužském věku, říká Srncová

Barbora Srncová jako Rampepurda v Bylo nás pět.
Barbora Srncová jako Rampepurda v Bylo nás pět. (ČT)

Páreček známých herců se vzal po pětileté známosti v roce 2006. Jenže podle informací Blesku žijí už nějakou dobu odděleně. Co stojí za krachem jejich vztahu? Herečka už před časem mluvila o milence ...

„K tomu by se měl vyjádřit Petr. Samozřejmě je to strašná rána po devatenácti letech. Každý máme svobodnou vůli se rozhodnout. A i když se někdo rozhodne tak, jak to třeba nečekáte, musíte to i přesto přijmout. Jsem člověk, který raději bude žít v pravdě,“ naznačuje Bára Srncová (50), kdo stojí za rozchodem v Blesku. 

Skoro to vypadá, jakoby Petr Rajchert (51) doma oznámil, že odchází za hlasem svého srdce. Jistou avantýru totiž naznačil už ve své knize s názvem Ruku na srdce, náhody neexistují. „Pokud si milenku odbyl v knize, tak budu ráda. Přeci jen se nachází před padesátkou a je v tom choulostivém mužském věku,“ s děsivou jasnozřivostí to tehdy okomentovala Srncová na webu revue.idnes.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.