Standa Hložek: Křtil hned dvakrát a s Kotvaldem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Standa Hložek: Křtil hned dvakrát a s Kotvaldem

Hložek (vpravo) pokřtil svou novou desku společně s Karlem Vágnerem a Petrem Salavou (uprostřed).
Hložek (vpravo) pokřtil svou novou desku společně s Karlem Vágnerem a Petrem Salavou (uprostřed). (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nezapomenutelné duo Petr Kotvald (48) & Standa Hložek (53) to zase rozjíždějí. Oba zpěváci se sice nechystají oživit nestárnoucí hity a po dlouhé době vydat společnou desku, ale jako bývalí spolupracovníci se umí pěkně pobavit.

Nezapomenutelné duo Petr Kotvald (48) & Standa Hložek (53) to zase rozjíždějí. Oba zpěváci se sice nechystají oživit nestárnoucí hity a po dlouhé době vydat společnou desku, ale jako bývalí spolupracovníci se umí pěkně pobavit.

Standa Hložek měl v úterý odpoledne křest svého nového alba Taková je láska má, a místo pro svou oslavu si vybral právě nedaleko restaurace, kde shodou okolností křtil hodinu poté novou desku také zpěvák Jakub Smolík. Takže nejdříve přišel Smolík na křest Hložka a poté mu to Standa oplatil a přišel na Jakubův křest. A na této oslavě se pak potkal se svým bývalým pěveckým kolegou. Hložek dokonce na své nové album, které mapuje dvacet let jeho sólového zpívání, nahrál i tehdejší společný hit V pohodě, který ovšem Kotvald nechce zpívat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.