Sára Saudková o sexu: Na tohle v posteli nedá dopustit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sára Saudková o sexu: Na tohle v posteli nedá dopustit!

Sára Saudková
Sára Saudková (Instagram, Sára Saudková)

Sára Saudková (53) ani po padesátce nemá problém s odhalováním. Své fanoušky vždy ráda potěší snímkem v rouše Evině, ale třeba takový striptýz si nechává jen pro svého partnera.

Saudková je známá nejen díky vztahu s Janem Saudkem, ale také kvůli své umělecké tvorbě - zvěčňuje nejčastěji nahé lidi. Fotografka nemá problém s odhalováním a přiznává, že kdyby to tak bylo, přišlo by jí to pokrytecké.

 "S ohledem na to, čím se zabývám, tedy že fotím především akty, by ode mě bylo opravdu neupřímné, kdybych se sama bála svléknout a měla problém s nahotou. Naopak. Dovedu ocenit, když jsou holka nebo kluk dobře rostlí a když je na co se dívat. Bylo by hloupé, kdybych říkala, že je to sprosté nebo nevhodné. Myslím, že je to hezké. Je to svým způsobem dar od pánaboha, když někdo může ukazovat tělo, a navíc je to většinou vydřené," řekla Saudková týdeníku Sedmička.

Zatímco některé ženy s přibývajícím věkem již v intimním životě příliš neexperimentují, Saudková mezi ně rozhodně nepatří.  "Dělala jsem pro svého přítele několikrát striptýz. Domácí striptýz je podle mě 'überalles.' Můžete být naprosté kopyto, ale pro muže jste za hvězdu, protože kolem vás není žádná konkurence," svěřila se Sedmičce úspěšná fotografka.

Sára Saudková: Na pohřbu Káji jsme se s Janem políbili! A píšu o něm knihu!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 5. 2020 • 00:57

Šárka prokecla , že v 50 nemůže její muž souložit jinak, než poháněn striptýzem
Představuju si ji za tyčí, jak odfukuje ten svůj mastnej pramen vlasů a mrká na něj očkem.
Jsem mrtvá smíchy.
Jo, je Je to šílená nána !

mbmb
24. 5. 2020 • 14:05

Smradlavá z Vysočiny nula strhává pozornost Je to prasecina psat o těchto zrudach

cukrenka
24. 5. 2020 • 13:49

Většinou njsem dokonalé,a po porodech bez různých úprav už vůbec ne. někco to nevidí, nebo mu prostě chybí zábrany. Většinou to jsou ženy s mužskou mentalitou, tedy muži v ženském tělš, které umí nahotu dobře zpeněžit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.