Nestydatá Sára Saudková: Co měsíc, to nahá fotka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nestydatá Sára Saudková: Co měsíc, to nahá fotka!

Sára Saudková
Sára Saudková (herminapress.cz)

Zase přitvrdila. Fotografka Sára Saudková (51) po padesátce rozhodně neschovává, co jí příroda nadělila. V letních měsících se s plavkami neobtěžuje už vůbec a koupe se rovnou v rouše Evině. A ještě se u toho zvládá fotit.

Zjevně ji dál baví jít proti proudu. Na rozdíl od mladších ročníků nepotřebuje bývalá partnerka Jana Saudka k provokativním pózám ani nafukovacího plameňáka, ani horké středozemní slunce. A ušetří i dost peněz za plavky! Svršky totiž zásadně odhazuje v divoké přírodě. Začátkem srpna vystrčila své pevné pozadí z horkých pramenů na Islandu. „Nádherná samota,“ připsala pod odhalený snímek. Měsíc předtím se zase v plné kráse obnažila u českého jezírka a plavky zahodila i v červnu.

Navzdory zákazům

Několik fotek jí přitom správci sociální sítě zjevně smazali, protože se jim zdály moc odvážné. „To zas nějaký dychtivý dobrák nahlásil, abych neohrozila mravnost spoluobčanů,“ postěžovala si Saudková. Chuť odhalovat se jí to ale nevzalo. S kůží na trh šla poprvé před čtyřmi lety i veřejně, když se svlékla do benefičního kalendáře na podporu prevence AIDS. Tehdy se nechala stylizovat jako Eva z ráje a klín jí zakrývala jen velká mašle. „Svléknout ji nebylo těžké. V naší rodině s nahotou problém nemáme,“ prohlásila tehdy fotografka Ida Saudková (51), která stála za objektivem a byla první manželkou Janova syna Samuela Saudka (55).

 Sára Saudková: Na pohřbu Káji jsme se s Janem políbili! A píšu o něm knihu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
13. 8. 2018 • 08:52

No pravda...ona patří do skupiny tzv. volnomyslných, průměrný český člověk má jiné smýšlení o životě...ale druhá pravda je taková, že byť si žije ten svůj level života půjde tzv. do krechtu čili čeká jí smrt a pak bude zcela jedno, zda-li žila tak či onak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.