Bydlení slavných: Sára Saudková (47) bydlí v obrovské vile počmárané dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bydlení slavných: Sára Saudková (47) bydlí v obrovské vile počmárané dětmi!

Sára Saudková podřídila své bydlení dětem.
Sára Saudková podřídila své bydlení dětem. (Foto: Aha! - ara)

Přemýšleli jste někdy o tom, jaký »bejvák« mají slavné české osobnosti? Jak asi vypadá místnost, kde koukají na televizi, jakou mají kuchyň, či snad dokonce ložnici… Podívali jsme se za vás a teď vám přinášíme exkluzivní fotky několika z nich! Jejich hnízdečka lásky jsme navíc nechali ohodnotit renomovanou bytovou architektkou Zuzanou Matelovou (32). Kdo pohořel, a kdo má naopak kvartýr podle nejnovějších trendů?

Sára Saudková (47) – fotografka

Kde bydlí: rodinná vila v pražských Hlubočepech
Žádné parádičky, dekorace, textilie, záclony v domku nenajdete. „Dům je plný dětí a ty ze všeho nejvíc potřebují prostor a ne se vyhýbat nábytku a cenným kouskům, o které se můžou tak leda přizabít,“ objasnila Sára. „Z nostalgie máme akorát lampičku po babičce, starodávnou fotografii pradědečka, starý šicí stroj a secesní křesílka. A pak také prvorepublikovou koženou pohovku, kterou používám na focení,“ dodala. 

Slovo architektky: „Celý dům je hned na první pohled věnován především volnosti a kreativitě dětí. Je úžasné mít dostatek tolerance nechat působit děti na všech volných plochách, bohužel to pak celkovému dojmu z prostoru dost ubírá. Jelikož je zde mnoho prostoru, domnívám se, že by bylo možné tuto kreativitu částečně omezit (vytvoření velký dominantních ploch určené pouze pro kreativitu dětí). Kuchyňský kout působí ve velkém prostoru nedostatečně, nebála bych se zvětšit prostor ostrůvku, který by mohl sloužit také jako velká pracovní plocha nejen pro děti. Nepatřičně zde působí hlavně stropní zářivkové osvětlení.“



Přečtěte si
dandova
10. 7. 2014 • 11:15

A jo, to by celkem šlo.

eisenbieger
9. 7. 2014 • 16:08

nadleta ma na pitsche beranici ....chlupy dlouhy jak leninovo vousy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.