Bydlení slavných: Olmer (71) a Chytrová (51) mají vkusně řešený byt. Nejslabším článkem je kuchyně!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bydlení slavných: Olmer (71) a Chytrová (51) mají vkusně řešený byt. Nejslabším článkem je kuchyně!!

Režisérův pokoj je vybavený velkou knihovnou. Syn Vítek (22) tráví většinu času v zahraničí, studuje politické vědy v Paříži.
Režisérův pokoj je vybavený velkou knihovnou. Syn Vítek (22) tráví většinu času v zahraničí, studuje politické vědy v Paříži. (Foto: Aha! - ara)

Přemýšleli jste někdy o tom, jaký »bejvák« mají slavné české osobnosti? Jak asi vypadá místnost, kde koukají na televizi, jakou mají kuchyň, či snad dokonce ložnici… Podívali jsme se za vás a teď vám přinášíme exkluzivní fotky několika z nich! Jejich hnízdečka lásky jsme navíc nechali ohodnotit renomovanou bytovou architektkou Zuzanou Matelovou (32). Kdo pohořel, a kdo má naopak kvartýr podle nejnovějších trendů?

Vít Olmer (71) a Simona Chytrová (51) - režisér, herečka

Jak bydlí: od roku 2004 bydlí v privatizovaném bytě o velikosti 4+1v činžovním domě na pomezí Smíchova a Malé Strany.

Svůj vlastní pokoj má Simona, manžel Vítek i Vítek junior. „Byt je vzdušný a jeho interiér působí jako zámek,“ uvedla Simona, která má na vzhledu a vybavení jednotlivých místností největší podíl. Kuchyň, kterou navrhovala a dostavěla Simona, je zhotovena na míru. Kuchyňská linka je vyrobena z dubového dřeva a perfektně ladí s ostatními doplňky včetně kachlíčků. V bytě dominují původní parkety, koberec zde neuvidíte. „Koberce vzhledem k synově alergii v bytě nemáme,“ vysvětluje Simona.


Slovo architektky: „Celkový interiér je odlehčený a působí zajímavě. Uspořádání nábytku v obytné části s tv sestavou je diskutabilní, ale zde skloubení starého s novým je příjemně vyvážené. Nejslabším článkem celého interiéru je tmavá kuchyňská linka, která působí zbytečně těžkopádně v návaznosti na celkový světlý zbytek interiéru. Obměna za bílou kuchyňskou linku by zaručila větší jednotnost a čitelnost prostoru.“




Přečtěte si
koliaska
31. 12. 2023 • 00:30

Ale tak třeba ložnic mají celkem pěknou. Ta se mi líbí. Sama se chci naší ložnici teď také trochu pověnovat. V První řadě bych ráda koupila nějakou novou matraci. Jen ještě nevím jaký druh. Dívala jsem se na http­s://ww­w.ma­trac­ky.cz/ a zalíbily se mi tam asi 3, tak si je některý den budu muset zajet vyzkoušet.

trhnisinadledvinkou
7. 7. 2014 • 12:35

mě se to nelíbí

lukreciaborgia
5. 7. 2014 • 15:45

Paní renomovaná architektko,jděte do řiti s bílou kuchyní.Časem sežloutne a máte z toho vanilku.Kuchyň od Simony je bezvadná a každý má zařízení takové,jaké se mu líbí.Mi se tahle kuchyň líbí a s bílou barvou jděte do nemocnice.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.