Bydlení slavných: Zpěvačka Fišarová a její poněkud rozpolcený byt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bydlení slavných: Zpěvačka Fišarová a její poněkud rozpolcený byt

Fotografie
Fotografie (internal)

Přemýšleli jste někdy o tom, jaký »bejvák« mají slavné české osobnosti? Jak asi vypadá místnost, kde koukají na televizi, jakou mají kuchyň, či snad dokonce ložnici… Podívali jsme se za vás a teď vám přinášíme exkluzivní fotky několika z nich! Jejich hnízdečka lásky jsme navíc nechali ohodnotit renomovanou bytovou architektkou Zuzanou Matelovou (32). Kdo pohořel, a kdo má naopak kvartýr podle nejnovějších trendů?

Radka Fišarová (36) – zpěvačka
Kde bydlí: rodinný domek, novostavba za Prahou 4+1

Na první pohled zaujme multifunkční obývák, kde se nachází zkušebna, herna či jídelna. „Mám asi pro někoho dost umělecký byt, samá soška, obrazy, dekorace,“ pokrčila rameny zpěvačka. „Líbí se mi exotické materiály na nábytku, takže jsem si pořídila nábytek z Indie a Číny.“ Na první pohled je patrné, že paní domu preferuje přírodní materiály i barvy. Spoustu mužské práce zastane sama. Přečalounila všechny židle, vymalovala, bez problémů sestavila nábytek, opravila rozbitý schod na terase.

Slovo architektky: „Je znát rozpolcenost v oblíbených stylech nábytku. Ložnice působí velice příjemným a jednotným stylem. Kovový nábytek prostor odlehčuje. V obytné části spojené s kuchyňským koutem narážíme na mnoho nejednotných a rušivých částí. Různé styly nábytku v návaznosti na dveře a kuchyňskou linku, které jsou v jednoduchém moderním stylu. Působí to, jako by daný prostor byl vytvořen dvěma různými osobami.“

Přečtěte si
mandat
23. 7. 2014 • 07:59

Misto zarizeni bytu - vidim strasidlo Basikovou.

eisenbieger
20. 7. 2014 • 13:20

no to je nabijecka , nevim co dela ale kouka ji sukaniko z voci ...tak ta nasedne a panvi masiruje, ta je chtiva

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.