Zazdil Saudek vnoučata? „Je pro ně paní Columbová," tvrdí Sára. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zazdil Saudek vnoučata? „Je pro ně paní Columbová," tvrdí Sára.

Saudkovou mrzí, že se její děti s dědou nevídají!
Saudkovou mrzí, že se její děti s dědou nevídají! (archiv Blesku)

Zrzavá fotografka má se Samuelem Saudkem čtyři dítka Sáru, Samuela, Jana a Oskara, přesto vnoučátka slavného děděčka příliš neužijí. Co se děje?!

„Sem tam sporadicky, namaloval jim pár obrazů, napsal dopisy, poslal fotografie. A je to škoda, děti ho mají rády, ale pro ně je někdo na způsob paní Columbové. Sice se ví, že existuje, ale nevídají se," popsala nedobrou situaci na domácí frontě Sára Saudková (51) v magazínu OnaDnes. Ono není divu, smíření s exmilencem jen tak nebude!

„Já nebudu ta, která vyvěsí bílý prapor a půjde s prosíkem. Buď přijde, nebo ne.  Každý máme svůj život, svoji novou rodinu a Janovi přeju všechno dobré. Nebudu o něm mluvit špatně, je to chlap, kterého jsem milovala, strávila jsem s ním dlouhou a intenzivní dobu a bylo to obohacující pro oba dva. A co následovalo po našem rozchodu, beru jen jako nepovedené přestavení," řekla Sára na téma případného zakopání válečné sekery s Janem Saudkem (83). 



Přečtěte si
dametodokupy
17. 7. 2018 • 16:12

Bodejd by je vyhledaval, ma svejch malejch deti doma az nad hlavu

ivoadler
17. 7. 2018 • 14:01

Ta teda vypadá! Je vidět, že žije intenzivně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.