Neumannová se nákazy nebojí a řekla proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neumannová se nákazy nebojí a řekla proč

Kateřina Neumannová
Kateřina Neumannová (Profimedia.cz)

Ačkoliv Česká republika zavedla hned několik opatření kvůli šíření koronaviru, pro Kateřinu Neumannovou (47) se toho dle jejich slov příliš nezměnilo. Běžkařská legenda stále dochází do práce a navštěvuje své rodiče.

Neumannová promluvila o tom, jak současnou situaci zvládá. „Jsem na home office, občas docházím i do práce. Ale tím, že nepodnikám a nemám žádné existenční problémy, jsem na tom i v současné době ještě velmi dobře a držím palce všem, kteří mají daleko větší problémy, než mám v tuto chvíli já,“ řekla bývalá běžkyně pořadu TopStar dle iDNES.cz.

Přestože se toho pro ni osobně příliš nezměnilo, nastala jedna změna, kterou nadále bedlivě sleduje.  „Olympiáda byla odložena, takže sportovní život na chvíli tak nějak ustal a utichl. Všichni čekají, co bude dál."

Olympijská vítězka také přiznala, že z nákazy nemá strach a pravidelně jezdí za rodiči na chalupu na Šumavě.  „Já osobně se nákazy nebojím, protože si myslím, že jsem stále ještě relativně mladý člověk, který docela zdravě žije."

„Zeptám se vždy, co potřebují přivézt a odvézt. Já sama se pohybuji mezi lidmi minimálně. Není to tedy u nás v rodině až tak, že bych jim dávala nákup přes okno nebo přes plot,“ řekla Neumannová dle iDNES.cz.

Legendární Kateřina Neumannová: Zlato z Turína je nezapomenutelné.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pozorovatel2013
8. 4. 2020 • 00:18

A pak jednou bude tvrdit jak pomáhala ostatním když byl koronavirus. I toho se dočkáme.

vemenozmojistary
7. 4. 2020 • 13:17

Že je Kačena blbá, to vědí všichni. Ale tímto výrokem se zařadila mezi debily.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.