Co se děje u Kodetové a Šporcla? Slova o rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co se děje u Kodetové a Šporcla? Slova o rozvodu!

Pavel Šporcl a Bára Kodetová
Pavel Šporcl a Bára Kodetová (Hykl, Pátek, Rušínová)

Na současnou nelehkou situaci v době koronavirové reagovala také herečka Bára Kodetová (49). Promluvila ke všem, kteří momentálně zažívají ve vztazích v době karantény velkou ponorku.

V rozhovoru pro ČRo 2 apelovala na posluchače, aby zachovali klid a s případným rozvodem počkali až na období, kdy od krize uplynou aspoň dva další měsíce. Manželka houslisty Pavla Šporcla (46) se totiž domnívá, že by se mohli ve svém rozhodnutí unáhlit a následně by litovali. „Teď bychom měli být všichni hlazeni a hájeni,“ řekla na vlnách uvedené rozhlasové stanice. Moc dobře ví, o čem mluví. Ani její jindy tak vytížený muž nemůže teď vystupovat, proto se snaží být jeden druhému oporou.

„Myslím na každého, kdo přišel o práci. Na matky samoživitelky, které to musí zvládat. Já v tento národ věřím. Myslím, že jsme neuvěřitelně schopní a životaschopní,“ dodala s nadějí Kodetová podle webu Blesk.cz.

Co si Bára Kodetová v manželství neumí představit? Na video se podívejte zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.