Babiš si umí dopřát! Takhle premiéra rozmazluje manželka s dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babiš si umí dopřát! Takhle premiéra rozmazluje manželka s dcerou

Babišovi na Empire State Building.
Babišovi na Empire State Building. (Instagram Moniky Babišové)

Andrej Babiš (65) patří mezi politiky, kteří na sociální síti nechávají svým příznivcům možnost "nakouknout" i do soukromého života.  Premiér se nedávno svěřil s tím, že ačkoliv chtěl začít sportovat, jeho plán mu překazila žena Monika (45) a dcera Vivien (19).

Během víkendu se vzhledem ke krásnému počasí rozhodlo začít sportovat hned několik z nás, podobný plán měl i Babiš. Jeho odhodlání začít se hýbat ale "narazilo" na překážky, kterým se nedalo odolat.

„Měl jsem plány na víkend, říkal jsem si, že bych se měl konečně hýbat a chodit, ale to se mi nepovedlo, protože moje paní udělala skvělou bublaninu a moje dcera Vivien udělala Apple Crumble, to jsou nastrouhaná jablka, k tomu je skořice, drobenka z mouky, cukr, mleté mandle, máslo, já jsem si to dal s kysanou smetanou a bylo to úžasné, zkuste to,“ svěřil se Babiš dle Extra.cz.

Na video s Andrejem Babišem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.