Šok! Slavík bez Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok! Slavík bez Karla Gotta!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Deníku Aha! se podařilo proniknout do zákulisí příprav letošního finále populární ankety Český Slavík 2007! Podle našich informací se galavečera, který má 8. prosince večer moderovat ve Státní opeře v Praze Leoš Mareš (32), nezúčastní ten nejdůležitější, nestárnoucí Karel Gott (68).

Deníku Aha! se podařilo proniknout do zákulisí příprav letošního finále populární ankety Český Slavík 2007! Podle našich informací se galavečera, který má 8. prosince večer moderovat ve Státní opeře v Praze Leoš Mareš (32), nezúčastní ten nejdůležitější, nestárnoucí Karel Gott (68).

Mnohonásobný Zlatý i Český slavík a adept na další zlaté ocenění má totiž v den finále populární ankety, které bude přímým přenosem vysílat televize Nova, dlouho naplánované vystoupení v rakouské solné jeskyni v Gmundenu. Koncert tam podle Gottových internetových stránek začíná už v 17. hodin. „Zatím ještě Mistrovu účast na galavečeru nemáme definitivně potvrzenou,“ řekl k tomu deníku Aha! zdroj z pořadatelské agentury Českého slavíka – Musica Bohemica.

A co na to sám Gott? „V zimně jede jedno vystoupení za druhým, to je prostě čas koncertů a gala,“ prohlásil ke svému nabitému programu. Už teď je tedy skoro jasné, že na finále Slavíka pošle Karel někoho ze své rodiny. Že by rovnou přítelkyni Ivanu Macháčkovou (31) s třetí Mistrovou dcerou Charlotte (1,5) v náručí? Uvidíme už za dva měsíce!

Podrobnosti o podzimním programu Karla Gotta čtěte již v sobotu ve víkendové příloze deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.