Láska slavných v karanténních časech: Líbáš jako bůh! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Láska slavných v karanténních časech: Líbáš jako bůh!

Affleck a jeho hrátky u zaparkovaného auta...
Affleck a jeho hrátky u zaparkovaného auta... (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Jak nejlépe přežít karanténu? Rozhodně s milovanou osobou po boku, a ještě lépe v samotných počátcích vztahu. Světové celebrity by mohly vyprávět...

Ben Affleck a Ana de Armasová: Spásná vášeň
Jak se dokáže někomu změnit život ze dne na den! Ještě nedávno vysmívaný Ben Affleck (47), jenž si prošel peklem rozvodu a rehabilitačními ústavy pro závislé alkoholiky, se stal opět muž, kterému všichni závidí. Může se to jeho vztah s oslnivou herečkou Anou de Armasovou (31). Herec a režisér se s bond girl z odkládaného šlágru No Time To Die seznámil během natáčení filmu Deep Water, pak trávili čas na její rodné Kubě, krátce i v Kostarice než skončili v karanténě u Afflecka doma v Los Angeles. A i když jdou spolu jen vyvenčit pejska, šíleně to mezi nimi jiskří.

Gigi Hadidová a Zayn Malik: Vánoční nostalgie
Nemohou být spolu, ani bez sebe. Neustále se rozcházejí a zase se k sobě bouřlivě vracejí. Supermodelka Gigi Hadid (24) se ukryla před pandemií v USA a má zřejmě nostalgickou náladu, protože na Instagram vyvěsila starší fotku, jak se o Vánocích tulí u stromečku ke svému příteli Zaynu Malikovi (27), zpěvákovi skupiny One Direction.

Camila Cabellová a Shawn Mendes: Bez roušek to jde líp
Lidé na jihu USA a speciálně ti v Miami jsou zatím v boji s koronavirem těžce lehkovážní, pláže jsou pořád plné naháčů. A mezi ně zamířili i Camila Cabellová (23) a Shawn Mendes (21). Kubánsko-mexická zpěvačka megahitu Havana, stejně jako její kanadský kolega a přítel, se vůbec neobtěžovali se sháněním roušek. Zřejmě, aby jim ochrana před nákazou nekomplikovala líbání...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.