Životní tajemství Dočolomanského (†66): Skončil s mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Životní tajemství Dočolomanského (†66): Skončil s mužem!

Michal Dočolomanský
Michal Dočolomanský (archiv Blesku)

Herec Michal Dočolomanský patřil mezi slavné slovenské hvězdy. Jeho úspěšná herecká kariéra byla však provázena hned několika záhadami. Tou největší bylo pro mnohé to, s kým vlastně slavný umělec žil po rozvodu s manželkou Martou.

Slavný herec s velkými tajemstvími. Tak by se také dal popsat Michal Dočolomanský (†66), který zemřel na rakovinu a letos by oslavil 78. narozeniny. Po jeho smrti se začalo na veřejnosti řešit to, s kým se vlastně po rozvodu s manželkou, se kterou měl dvě děti, stýkal.

Tyto diskuze rozvířil před smrtí sám Dočolomanský, ten totiž pár dní před svým skonem podle topky.sk přiznal, že jeho partnerem byl televizní technik Alexander Godo. Ten po slavném herci i dědil.

Jeho změna orientace šokovala jeho fanoušky, kolegy a i dokonce samotného Dočolomanského. „Nevím, co se stalo, ale zřejmě u Míši nastal určitý zlom a vpadl do toho, ani nevěděl jak… Říkám to, protože kvůli tomu měl na mém levém rameni položenou hlavu, plakali jsme oba nad jeho neštěstím, že se mu přestaly líbit ženy,“ prozradil před časem jeho kolega a přítel Oldo Hlaváček.



Přečtěte si
libormer
29. 3. 2020 • 13:51

Dočolomanský, jako třeba i Cupák byli homo, ale hlavně to byli velcí umělci a nikomu neublížili. Vzpomínejme v dobrém...

vemenozmojistary
28. 3. 2020 • 21:08

Buzna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.