11 let po smrti Dočolomanského: Ze slov sestry mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

11 let po smrti Dočolomanského: Ze slov sestry mrazí

Poslední foto herce před smrtí
Poslední foto herce před smrtí (anc)

Je to už 11 let, co zemřel na rakovinu plic oblíbený slovenský herec, zpěvák, moderátor a imitátor Michal Dočolomanský. Jeho sestra Kvetoslava Štanclová podle pluska.sk nedávno přišla se šokujícím vyjádřením o chování bratra těsně před smrtí.

Svůj konec měl promyšlený a byl připravený opustit stávající život. Před odchodem na onen svět vyřkl Michal Dočolomanský před svojí sestrou poslední přání, které by dostalo do kolen nejednu osobu.

„Seděli jsme naproti sobě. Byli jsme na zahradě, ticho, každý s vlastními myšlenkami, a když jsme se na sebe podívali, řekl mi, neboj se, stíhám…  Měl to zpracované, promyšlené, určitě to byly těžké myšlenky a člověka to tak nějak zaskočí. Zaskočí, protože si najednou řekne, aha, ten čas je už omezený… Poté za námi přišel a požádal nás, jestli bychom ho pochovali, až zemře. Žádné otázky jsme mu nekladli, protože jsme znali jeho diagnózu. Jediné, co jsme mu pověděli, bylo, že je nám ctí, že nám důvěřuje,“ napsala o svém slavném bratrovi Štanclová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.