Výměna manželek: Manžel i nový přítel pod jednou střechou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Výměna manželek: Manžel i nový přítel pod jednou střechou!

Pikantní Výměna manželek: Manžel i nový přítel pod jednou střechou!
Pikantní Výměna manželek: Manžel i nový přítel pod jednou střechou! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak se podaří Báře zorientovat v nestandardní rodině, kde žije manžel i nový přítel pod jednou střechou, a jestli si poradí zkušená Helena s náročným náhradním partnerem, který hledá cestu ke svému dítěti.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Plzně, Báru (32), Marka (44), a Jiřího (3). Na druhé straně se seznámíme s Helenou (45), Jakubem (28), Hanou (8) a Veronikou (8), kteří žijí v Doksech. První rodina se do Výměny manželek přihlásila společně. Bára si myslí, že Marek nemá ideální vztah se svým synem. Delší dobu se totiž neviděli kvůli tomu, že Marek byl ve výkonu trestu za prohřešky z mládí.

U druhé rodiny byla hlavním důvodem účasti v pořadu touha Jakuba více se sblížit s Heleninými dětmi. Myslí si, že když přítelkyně nebude doma, půjde to lépe. Celá rodina žije velmi netypicky. Dům obývá totiž ještě Helenin manžel, se kterým stále není rozvedená. Díky tomu je výchova dvojčat složitější a nejde to přesně podle představ. Podívejte se jaký má manžel názor na nového přítele Heleny.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.