Temné dětství syna Karla Dobrého: Táta si v rauši podřezal žíly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Temné dětství syna Karla Dobrého: Táta si v rauši podřezal žíly!

Cyril Dobrý
Cyril Dobrý (Foto ČT)

Drogy ho pronásledují od dětství! Herec Cyril Dobrý (23) ztvárnil v nové minisérii ČT Zrádci dealera pervitinu. Jeho otec, hvězda seriálu Místo zločinu Ostrava Karel Dobrý (50), si kdysi pod vlivem drog sám sáhl na život a skončil v blázinci! Teď, při pohledu na svého syna, mu vzpomínky na drogovou minulost určitě proběhly hlavou.

Než se stal Karel tátou, vedl hodně divoký život. „Ležel jsem doma ve vaně po nějakém houbičkovém vzrušení a podřezával jsem si žíly. Skončil jsem na ambulanci. Štkal jsem jak malej blbeček,“ vylíčil Dobrý temné stránky svého života. „Poslali mě do blázince, dorazil jsem tam s těma obvázanejma pazourama a sekal latinu. Spolykal jsem všechno, co řekli, a bylo mi z toho mizerně,“ svěřil deníku Aha! herec.

Alkohol a drogy

I po Cyrilově narození to mezi jeho rodiči vřelo. Karlova manželka, výtvarnice Tereza Hrzánová (49), ho měla několikrát vyhodit z domu. A znovu byly za vším drogy a alkohol. „Poměrně dlouhodobě jsem se choval dost expresívně a chaoticky. Někdy nevybíravě jak k rodině, tak k přátelům, tak na divadle, což souviselo s tím nadměrným pitím,“ komentoval Dobrý před časem svůj rodinný život v Reflexu. Po svém odchodu z Národního divadla ale začal sekat latinu. A jde z role do role. Zahrál si titulní roli ve filmu Hastrman (2018), objevil se v řadě seriálů. Jeho současná role kriminalisty v Místě zločinu Ostrava patří mezi diváky k nejoblíbenějším.

Útěk z domova

Cyril zdědil po tátovi nejen herecké geny, ale i divokou povahu. Těsně před maturitou na gymnáziu se vykašlal na školu a odjel do New Yorku, Paříže a Singapuru, kde zkoušel štěstí jako model. Po návratu domů ho přijali na DAMU s podmínkou, že si dodělá maturitu. To se ale nestalo, takže se s ním ve třetím ročníku rozloučili. Díky tomu ale získal roli ve Zrádcích. Režiséra Viktora Tauše (46) prý na castingu zaujal větou: „Dobrý den, já jsem Cyril Dobrý a dneska mě vyhodili z DAMU.“ Z drog má dle svých slov zkušenosti jen s marihuanou, která je podle něho menší zlo než alkohol. „Je lepší dát si občas jointa než bejt alkádo,“ tvrdí syn Karla Dobrého v rozhovoru pro týdeník Téma.



Přečtěte si
terrancero...@...
24. 2. 2020 • 20:01

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

josefvyskoc
24. 2. 2020 • 10:16

vsichni herci fetuji, to je verejne tajemstvi! jinak by se ten tlak verejnosti na jejich dalsi a dalsi role nedal vubec vydrzet! ale i tak z toho zamrazi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.